1. 1.
    0
    Anakucağı Kreşi 2-6 yaş grubu çocuklarına okul öncesi eğitim

    Okulumuz 450 m2 düz zemin alanı, çocuk bahçesi ile küçük sevinçler, büyük geleceklerimize okul öncesi eğitim verebilecek çok özel bir kurumdur.

    Amacımız

    Yarınlarımızın emanetçileri olan minik yavrularımızın eğitimlerini mutlu sürdürmeleri için sevgimizi bilgimizi ve hoşgörümüzü paylaşmak, onlarla birçok güzelliklere imza atmak için buradayız.

    O'nun her şeyiniz olduğunu biliyoruz. Bu bilinçle siz çocuğunuza iyi bir gelecek hazırlamak için çalışırken bizde O'na ana yüreği kadar şefkatli, ana kucağı kadar sıcak ve güvenli bir ortam sunuyoruz.

    Emin ellerde olduğunu hissetsin mutlu bir birey olsun diye!

    Eğitimimiz

    Eğitim;

    Bireylerin davranışlarında, kendi yaşantıları yoluyla, iSTENDiK DAVRANIŞ DEĞiŞiKLiĞi kazandırmaktır.

    Okul Öncesi Eğitimin Önemi;

    Okul Öncesi Eğitim, 0-6 yaş çocukların çok yönlü gelişimlerini, belli bir program dahilinde destekleyerek, onların sahip oldukları potansiyeli, en üst düzeyde kullanmalarını amaçlar.

    0-6 yaş dönemi çocukların en hızlı büyüme ve gelişme gösterdikleri dönemdir. Bu dönem, çocukların yaşdıbını tek başlarına göğüsleyebilmeleri için, temel becerileri kazanmalarına ve bir üst eğitim kurumuna hazırlanmalarına yardım eden eğitim dönemidir.

    21. yüzyıla uyum sağlayabilen, araştıran, soran, sorgulayan, problem çözme becerisine sahip, kendi ayakları üzerinde durabilen bireylerin yetiştirilmesi; çağın gereğine uygun olarak hazırlanmış programlar, programı özümlemiş öğretmenler ve aile katılımı ile mümkündür.

    Araştırmalar, okul öncesi kurumlarda eğitim görerek ilkokula başlayan çocukların, bu eğitimi görmeyenlere oranla daha katılımcı, girişken ve uyumlu olduğunu göstermektedir.

    Okul Öncesinde verilen Eğitim; çocukların beden, zihin ve duygu gelişmesini, öz bakım becerilerini kazanmasını, sosyalleşmesini ve iyi alışkanlıklar edinmesini sağlar. Onları ilköğretime hazırlar. Şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratır. Çocukların Türkçe'yi doğru ve güzel konuşmalarını sağlar.

    Fark edileceği üzere, anaokulu sadece çalışan anneler veya zamanını çocuklarsız da değerlendirmeyi düşünen anneler için uygun bir çözüm değil, aynı zamanda çocuklar için vazgeçilmez bir EĞiTiM kurumudur.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster