1. 26.
    +6
    yazık

    bu gençlik bizim gençliğimiz. bu ayıp bizim toplumsal ayıbımız. hiçbir değer yargısı olmayan , yaktığı oksijen zarar mutantlarımız işte. 2010 model !

    lümpenlik ve vandalizm içiçe geçmiş , kolkola girmiş serseri mayın gibi sağa sola saldırıyorlar. herhangi bir gaye yok , tek maksat şekil yapmak , mevzu çıkarmak . tüm gerçeklikleri buna kurgulu nesiller geliyor ardımızdan akın akın. cezayla filan çözülecek bir hal de kalmamış ortada , dayak yaşı da geçmiş bunların. o yüzden , malesef bunlardan artık adam falan olmaz.

    o kadar zavallı bir haldeler ki ; ne yaptıklarının , kim olduklarının ,neye hizmet ettiklerinin hiçbir kymeti harbiyesi yok. anarşizm , nihilizm bile bunlara çok uzak. kubrick'in düstopik otomatik portakal 'ındaki adamlar işte . ancak oradaki adamların bile belirli bir estetik anlayışı var , bethoven dinliyor ,singing in the rain söylüyor. bunlarsa yediği kaba eden cinsten leşler. müptezeller.

    bunların gelişi taa 2003-2004 'lerden belliydi. şekil yapmak , kafa yakalamak düsturundaki , youtube 'a sövmeli yorumlar yazan zuhahahaa * diye gülen embesiller daha o vakitler büyük bir tehlikenin geldiğinin belirteçleriydiler.

    bugün gelinen noktadaysa , artık sanalın dışına taşıp işi resmen barbarlığa dökmüşler. ekmeğinin peşindeki kadınları taciz etmekten geri durmuyorlar.
    yalnız şunu unutmasınlar ki , onlar nasıl klavyenin dışına taşıp gerçek kimlikleriyle sağda solda dolanıyorlarsa aynı şekilde bizlerin de sürdürmekte olduğumuz hayatlarımız var. demem o ki , gün gelir hani olur ya , benim karıma da o şekilde davranırsınız caps var mı dersiniz , bırakın ananızı-bacınızı sülalenizi giberim , hepinize ders olur görürsünüz capsi baskını.
    ···
   tümünü göster