/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +14 -2
    Selam panpalar bugün gezerken gördüm de bu japonya da 2011 de meydana gelen deprem tsunami ve sonucunda oluşan nükleer felaketi illuminati yaptırmış olabilir mi sizcede?
    abd ne kadar güçlü bi devlet olsada başkanlar yönetmiyor ne yazık ki genelde halkın ve filmlerin üst akıl dediği kişiler dolaylı yollardan yönetiyor. karşı gelen olursa da ayağı kaydırılıyor (bkz: John F Kennedy) yani illuminati=ABD diyebiliriz bildiğiniz üzere ABD nin şimdi ne kadar ifşa olmuş olsdaa eskiden gizli tutulan H.A.A.R.P (High Frequency Active Auroral Research Program - Yüksek Frekanslı Aktif 'Aurora'sal Araştırma Programı) projesi var bilmiyorsanız google ye yazarsanız detaylı bilgi ve komplo teorilerine vs ulaşabilirsiniz. Bu HAARP projeside ABD yani illuminatinin elinde istediği yerde deprem tsunami vs gibi doğa olayları oluşturabilir. japonya depremin olduğu sene ekonomik alandada diğer alanlardada baya gelişmiş durumdaydı (şimdi de öyle eskiden de öyleydi ama o zamanlar daha bi farklı olarak) ve biraz zıtlaşmalar yapabiliyodu devletlerle ABD-illuminati bi uyarı olarak bu depremi yapmış olabilir mi japonya ya zaten japonya çok öncelerden beri gelişmekte idi illuminati kendi yönettiği devletler hariç hiçbir devletin gelişmesini istemez japonyada da hükümleri yoktu bu yüzden ayağı kaydırılcak ülkeler listesinde bulunduruyordu.
    tam ekonomi en iyi seviyelerdeyken ise çökertmek ayağını kaydırmak için bu projeyi hayata geçirmiş oldu. Şimdi gelelim en önemli noktaya: Illuminati bu olayı 11 eylül saldırıları gibi 1995 de çıkan kart oyunlarında belirtmişti bile! işte kartlar:

    http://imgim.com/55416maxresdefault.jpg burda yoruma gerek yok zaten gösterilmiş

    http://www.imgim.com/illu...ame-nuclear-disaster1.png burda ise yine görebileceğiniz üzere tsunami oluyor ve aynı zamanda nükleer kaza tanıdık geldi mi?

    illuminati gerçekten var ve heryerde! unutmadan sizin tahmin edebileceğinizden daha zeki ve sizde bir sürü adım öndeler http://c12.incisozluk.com...11503/5/1588275_o5687.jpg

    Not: bu başlık daha önce açıldımı bilmiyorum daha önce bir yerde görmedim açıldıysada kusura bakmayın bilmiyodum o yüzden çalıntı demeyin diyecekler şimdiden gibtirsin gitsin
    ···
   tümünü göster