/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 26.
    +2
    Bu konu aslında incinin en başından itibaren var olan bir durumdu. Eskiden 'liseli' der, eziklerlerdi dötüncü nesil gibi yaş ortalaması oldukça düşük yazarlar geldi mesela. Onlar zamanında pek yazmadı o yüzden. Eskiler gidince, o formatsız, küfürlü sözlük bir süre sonra gençlere kaldı. Diğerleri de hayatlarını kurdular filan.

    inci Sözlüğün yaş ortalamasının düşük olmasının sebebi bir formatın olmayışı bence. Gerçi tasarım değişikliği ile artık sıkı kurallarla hem kendini hem de yazarlarını koruyor. Burada herhangi bir tanım yapmak, bilgi aktarmak zorunda değilsin. Hatta kendini yazılı olarak ifade edemesen bile kimse bir şey demez, yönetimden bir tepki almazsın. Bu yüzden daha genç yazarlar yoğun bir şekilde buraya geliyor.

    Bir de konu Mizah olduğunda sanırım her daim taze kana ihtiyaç var. Yaşı ne olursa olsun iyi mizah üreten, güzel içerik oluşturan insanlar da yok değil. Bu yüzden bir bakıma inci sözlükte gençlerin yazması güzel oluyor. Ama diğer yandan dediğin gibi biraz kötü bir durum. Zaten çok aşırı alakasız yazarları yönetim uçuruyor. Biraz amelelik tabi. Ayıkla pirincin taşını sdfsfdsdf.
    ···
   tümünü göster