/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Tüm adamlarınız Naziler tarafından öldürülmüştür. Sadece 2-3 yaralı addıbınız kalmıştır onlar da Naziler tarafından kurşuna dizilecektir. Siz ise ölü taklidi yaparak paçayı kurtarmışsınızdır. Tam da yavaş yavaş sürünürken birden shhhhh diye bir ses duyarsınız. Evet biri yaşıyor. Sergeant Reznov! Reznov ‘u sürüne sürüne takip edin. Size; ihtiyacı olduğunu, elinden yaralandığı için uzun mesafelere ateş edemediği vb. şeyler söyleyecek.

    Reznov elinize keskin nişancı tüfeğini verdikten sonra düşen bir bombardıman uçağının sesinden faydalanarak önünüzdeki tüm Naziler ‘i öldürün ve barın içine girip Reznov ‘u takip edin. En çok sorulan sorulardan biri: Nazi Sniper Nerede? 3. kattaki pencerelerde dolaşıyor. (3. kat en sağdaki pencere) Vurmak için Reznov size yardımcı olacak. ilkinde kendini öne atacak. 2. ‘de ordaki cansız mankeni oynatacak 3. ‘deyse, 3. diye birşey yok. Vuramazsanız gerisini size bırakıyor. Keskin nişancıyı vurduktan sonra Reznov ‘u takip etmeye devam edin.

    Bu sefer Naziler sizi yakmaya çalışacak hemen yere yatın. ipucu: Oyunu hardened veya veteran seviyesinde oynuyorsanız önce camlardaki Naziler ‘i vurun. Yukarı kata çıktıktan sonra kendinizi camdan aşağıya atın. Merdivenden yukarı tırmanın, Reznov ‘u takip edin. ipucu: Keskin nişancı tüfeğiyle ateş ederken, lav silahı taşıyan Naziler ‘i vurmaya öncelik gösterin ki yanlarındaki askerlerde etkisiz hale gelsin. (1 taşla 2 kuş misali ) Sokaktaki tüm Naziler ‘i temizledikten sonra bir üst kata çıkın ve hemen masanın üstündeki MP40 alın, Naziler ‘in destek kuvvetlerini tarayın. Keskin nişancılığa devam edin, 2 tane Halftrack gelecek onları da etkisiz hale getirin. Reznov ile ilerlemeye devam edin.

    General nerde? Burdaki amacımız General Amsel ‘i vurmak, diğer askerlere ateş edip yerinizi belli etmeyin. En soldaki Nazi bayraklarının olduğu binadan çıkacak. Önce korumaları çıkıyor. General at gibi koştuğu için tüm dikkatinizi ona verin. Generali vurduktan sonra Reznov kahkaha atacak top mermisini yedikten sonra aklı başına gelecek. Hemen tabanları yağlayıp kaçın. Bulunduğunuz binadan kendinizi nehrin serin sularına bırakın
    alıntıdır
    kaynak= http://www.codturkiye.net...war-tam-cozum-t138.0.html
    ···
   tümünü göster