1. 1.
    +54 -2
    incisözlük bu günlerde sırat köprüsünden geçiyor. yazarlar arasındaki bölünme ve dışarılardan gelen provakasyonların etkisiyle tam bir bilinmezlik hakim. yazarlar arasındaki bilinmezlik ve "cevahir olayı" herkesi çok üzmüştür ama bilinmeli ki "üçüncü tekil şahısları rahatsız etme ve sözlü taciz" haricindeki bütün davranışlar gayet güzel düşünülmüş ama yapılan bu kötü davranış, diğerler artılarıda silmiştir. günden güne artan sorunlar, yazar alımının devamlı açılması ve sözlüğün televizyon-dergilerde reklamlarının artması sözlüğe talebi arttırmıştır bununla beraberde yazar alımı günden güne büyümüştür.. 65.000 tane yazara 10 tane moderatörün bakması ve moderatör başına 6.500 yazar düşmesi bu sorunları dahada büyür hale getirmiştir.. bozbaykuşlar adlı oluşum ciddi ve derinden bir yara almıştır..ve en önemlisi moderatörler arasında bile anlaşmazlık, zıtlık çıkmıştır.. moderatörlerden;
    -mal de baga
    -birinci
    -hamdi sopayı getir

    sözlüğü bırakma kararı almıştır.. bununla beraber şu moderatörler ise;
    bencokayriliklaryasadim
    datura
    inci
    mal adam

    ise yapılan olayın yanlış olduğunu savunmuş olaya daha rahat bir tavırla yaklaşmış diğer moderatörleri kötülemiş ve gösterdikleri tepkiyi yazarlara yaranma olarak algılamıştır..(imam osurursa cemaat sıçarmış, yazarlar arasındaki bölünmeyi böylede izah edebiliriz arkadaşlar)

    ve böylece biriken sorunlar cevahir olayı ile patlama noktasına gelmiş, patlamıştır.. benim görüşüm ise herkesin dışarıdaki provakasyonlara aldanmayıp birlik ve beraberlik olmasıdır.. inanın bizim bu hale gelmemiz diğer sözlüklerin bize bakarak eğlenmelerini ve incisözlüğün yok oluşunu izleyek keyiflenmelerini sağlamaktadır.. ne olur bu tarz oyunlara kanmayalım ve bu oluşumu yarıda bırakmayarak sorunları "yapıcak bişey yok" gibi değilde "yapacak çok işimiz var" şeklinde algılayalım..

    eğer bunları yapmazsak incisözlüğün sonu gelebilir.. lütfen sizde görüşlerinizi belirtin unuttuğum veya yanlış olduğum düşünceleri belirtin ki düzelteyim.

    okuyan ve ilgi gösteren herkese teşekkür ederim saygılarımla...

    okuyanlar up yaparsa sevinirim..

    özet: bu sefer mesele ciddi okuyun beyler özet yok
    ···
   tümünü göster