/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +1 -1
    aga o olaydan sonra sscb'nin zütü kalktı ve iyice kendini bozdu yok kırımı soykırmalar yok orta-asya Türk etnisitelerini bozmalar hatta TÜRKiYEDEKi 70'LERiN SORUMLUSU OLMALARI

    EVET EVET YANLIŞ DUYMADINIZ,70'LERDE ÜLKÜCÜLER SOLCULARA DALDI iSE SSCB DENEN iTiN ORTA ASYAYI SOYKIRMA ZÛLMÜNE KARŞI DiRENMEK iÇiNDi YANi NASIL TÜRK YURTLARI SSCB'YE DiRENDi iSE ÜLKÜCÜLERDE GOMÜNiZLERE ÖYLE DiRENDiLER. PEKi SiYASAL iSLAM(ERBAKAN) NE ALEMDEYDi?

    SSCB'YE EL ATMAK iÇiN ÖNCE GÜÇLÜ VE ADiL TÜRKiYE DEDi AMA KiMSE DiNLEMEDi,ONU GEÇTiM KiMSE ERBAKANI KAALE ALMAK DAHi iSTEMEDi LAN!

    E PEKi ERBAKANLA SiYASAL iSLAM GELSEYDi NE OLURDU?

    TAB2'DE ÜLKE YENiDEN ŞAHA KALKARDI BU KADAR BASiT!!

    PEKi DEĞERLi ARKADAŞLAR DEMiREL TEK ADAM iKTiDARI OLDU ECEViT 3 YIL TEK ADAM iKTiDARI OLDU PEKi YA NEDEN ERBAKAN-TÜRKEŞ SADECE KOALiSYONA MUHTAÇ EDiLDi BU YÜZDEN DEĞiL MiDiR?

    SON NOT:ÖZAL'DAN SONRA SIRF NATO KAZANDI DiYE ERBAKANLA UĞRAŞTILAR ÇÜNKÜ 'KÜRESEL TERÖR' DENiLEN PALAVRA ASLINDA KENDi SAHTE iSLAMCI TERÖR ÖRGÜTLERiNiN iSLAMA ÇAMUR ATMASI iÇiN GEREKEN ARGÜMANI ÜRETME MESELESiYDi

    Allaha ısmarladık
    ···
    1. 1.
      0
      Bazı yerlerine katılıyorum.
      ···
    2. 2.
      0
      Bazı yerlerine katılıyorum.
      ···
    3. 3.
      +1
      Saçma enternasyonal bir devlette etnik unsurların yokedilmesi normal. Tatarlar hain kalleşlerdir. Ülkücüler cia güdümlü aptal bir topluluktur. Halkın Sosyalist bir devrim yapmasından korkan Abd halk içinde alakasız bir cephe oluşturmuştur. Siyasal islam amerikan emperyalizminin Türkiye'ye hakim olma çabasının maşasıdır.
      ···
    4. 4.
      0
      Bak güzel kardeşim ülkücüler sizin halkı bezdirmek için yapacağınız saçma sapan garip gurup eylemleri engelledi neden, çünkü polis size ANARŞi ÇIKARTIN diye laf etmedi. peki ya siyasal islam?

      GEZiDE EĞER 18 GÜN DURABiLDiYSENiZ BUNU SiYASAL iSLAMIN DEMOKRATiK DÜŞÜNCESiNE BORÇLUSUNUZ!
      VE ENTER KELiMESi INTER DEN
      NASYONEL KELiMESi NATIONAL DAN

      ÇEVRiLMEDiR!

      YANi ULUSLARARASI DEMENiZE RAĞMEN O ORTAMA ZERRE YAKLAŞAMAMIŞSINIZ

      TEŞEKKÜR EDERiM
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster