1. 1.
    +30 -2
    inci sözlük, trt'de anlatılan hayali çizgisinden alakasız bir yerde, takun içinde süzülmektedir.

    eskiden yazardım burada. iyi veya kötü. geceyi sabah ederken refakatimde bu sayfalar vardı. fazlaca eğlendim, güldüm, enerjimi buradan aldım yeri geldiğinde. sonra o'nu da burada buldum ben. siz burayı çöplük yapmadan önce. zaten artık bir hatrı varsa bu sözlüğün, rastlaştığımız yer olmasındandır.

    lakin son 4-5 aydır pek uğradığım yok. kafamı dağıtmaya yarıyordu eskiden, artık can sıkıyor sadece. yine de güzel günler geçti burada. özellikle mayıs'a kadar olan periyod ve o zamanki yazarların performansı unutulmaz. hepsine tek tek selam ederim.

    herneyse. sözlükte onaylamadığım birçok şey olmuştu. ama doğası gereği her şey sanaldı ve doğrudan etkilediği kişi, kurum vs bulunmuyordu. son yaşanan cevahir olayının bunlardan farklı olduğunu düşünüyorum. bu yüzden diyorum ki:

    apaçi zihniyet gibtirsin gitsin.

    ha bir de; bu cevahir olayını yapanları hoşgörüp, birlik olalım diyorlar lan.

    ne birliği amısnı gibtiklerim. 10 aydır öyle ya da böyle eğleniyordu insanlar. ammavelakin her şey sanaldan ibaretti. ha zirveler de yapıldı reelde; yüzlerce kişi katıldı eğlendi ama böyle bir binliğe imza atan olmadı. sanalda yapılanlar gerçek hayata dökülürse işler çığrından çıkar. bunu anlayamayan amcık beyinliler cezasını çekmeli. umarım hukuki süreç başlamıştır.

    "adam satmamak" gibi endüstri meslek felsefesiyle hareket etmek nedir dıbına koduğumun modları? içindeki çürükleri ayıklamadan nasıl ilerlemeyi düşünüyorsun? çizdiğiniz tozpembe tabloları gibeyim. videoyu izledim ve tiksindim resmen. bunlara yol açan da sizin boz baykuş olayınız. gibeyim ergen taraftar güdüsüyle çizdiğiniz rotayı. zütünüze girsin zonguldak limanındaki mendirekler.

    hamdi sopayı getir sözlüğün en sevilen insanıydı. onu bile küstürmeyi başardıysanız, varın siz düşünün içine düştüğünüz gibkoluğu.

    özet: ilk kez uzun yazdım, giberim özetini bak.
    ···
   tümünü göster