1. 1.
    0
    kendine sanatçı diyen ve bu toplumun beğenilerinden para kazanan birisinin, nasıl olur da 18 yaşında bir genci, internet ortamındakı bir tepkisinden dolayı hapse attırır anlamış değiliz!! söylenen söz nedir bilmiyoruz bu kadar tepkinizi çeken, ama şunu biliyoruz ki toplumu özendirdiğiniz popüler kültür, bu tür tepkilerden çok daha tehlikeli ve aşağılıktır.

    siz, o yaştakı çocukların aldığı albümlerle villalarda yaşıyor, lüks arabalara biniyorsunuz. kendini 18 yaşındaki çocukların övgüleriyle ayakta tutuyorsunuz. konserlerinize o hapise attırdığınız çocuk gibi çocuklar gidiyor.

    şimdi kalkmışsınız, internet ortamında -üstelik böyle şeyler sayılamayacak kadar çokken- o gencin yaşını, ailesini, hayatını düşünmeden acımasızsa 18 yasında bir cocuğu hapse attırıyorsunuz.

    bize, küfür edıyor, ya ne yapsaydım diyebilirsiniz. peki demet hanımefendi diyarbakır halkına ettiğiniz hakaretten dolayı ne kadar hapis yattınız? ya da ne ceza aldınz?

    kamuoyuna sesleniyoruz, demet akalın davasını geri çekmezse,o genç hapisten çıkmazsa bu vahim olayın takipçisi olacağız.

    inci sözlük
    ···
   tümünü göster