1. 1.
    +3
    evet dostlar. incisözlük trendlerde 1. sıraya gelen bir başlığın detaylı analizi
    bir AB yetkilisinin genç kızı ailesi, Almanya'da bir Afgan göçmen tarafından tecavüz edildi ve öldürüldü ve iyi niyetli kişilere mülteci yardımına para bağışlanmasını istedi.
    Ayrıca gönüllü olarak sığınmacılara yardım için zaman ayıran tıp öğrencisi Maria Ladenburger, Ekim ayında güneybatı Alman üniversite şehri Freiburg'da bir nehirde ölü bulundu.
    O günden beri ilk resim, suçlanan kişinin uyuştuğu bir saç teli sonrasında tecavüz ve cinayet şüphesiyle tutuklanan 17 yaşındaki Afghan sığınmacı Hüseyin K.'den geldi.
    19 yaşındaki öğrencinin ailesi kayba uğramış olmaya çalışırken mültecilere yardım eden bir organizasyona bağış istemişlerdi.
    19 yaşındaki Maria, eski üniversite şehri Freiburg'da boş zamanlarında göçmenlere çeşitli barınaklarda ve evlerde yardımda bulundu. Ancak Ekim ayında bir partiden sonra eve dönerken pusuya tecavüz edildi ve bir nehirde boğululdu
    yani bu nur yüzlü genç kız temiz kalbiyle mültecilere yardım etmek istedi ayrıca kendisi bunu para için değil yardımlaşma için yapıyordu.
    ···
   tümünü göster