/i/Tespit

  1. 1.
    +8 -1
    Artık siz ve sizin gibilere ananıza bacınıza yapılsa demiyorum çünkü yeterince etkilemiyor sizleri ya da görünen o ki hiç etkilemiyor.

    Düşünün bi yoldasınız yürüyorsunuz gözle üstünüzde 2 tane adi, şerefsiz sapık sana dik dik bakıyor ve bunu kötü niyetlerini hissettirecek şekilde yapıyor. Hatta kalkıp sana laf atıyor o adi şerefsiz. Sen o kadar korkuyorsun ki hemen oradan elin ayakların birbirine dolaşarak kaçıyorsun;çünkü biliyorsun ki o senden fiziksel açıdan güçlü bu yüzden kalkıp sana cinsel tacizde bulunsa dahi fiziksel anlamda ona bir şey yapamadığın için bunu yaşamaya mahkum gibi kalıyorsun.

    Ya da yolda yürüyorsun 2 3 tane senden güçlü ve senden daha kuvvetli erkek peşine takılıyor. bunu farkediyor ve hızlanıyorsun sonra yolunu kesip yakalıyorlar kurtulmaya çalışıyorsun ama o seni ezici gücüyle tekrar yere yatırıyor. Hiçbir şey yapamıyorsun kendini korumaya çalışınca seni dövüyor. O pis leş gibi ağzıyla seni öpüyor leş gibi alkol kokan ağzıyla. Diğer şerefsizler sırasını beklerken. O başında sana tecavüz eden şerefsiz direnme artık keyfine bak diyor.
    Hayatının geri kalan kısmında asla silemeyeceğin bir iz. Her aynaya baktığında o anki kirlenmişliği hissedeceksin, bir günah işlemiş gibi utanacaksın sanki. Ve o şerefsiz 2 3 yıl hapisle yırtacak, başka bir taciz yanlısı şerefsiz Diyecekki o da madem tahrik etmeseydi. Düzgün giyinseydi. Sanada düşen tek şey hayatın boyunca bu iğrenç yükü taşımak olacak.

    Özet:özet mözet yok adam gibi okuyun okumayan sadrazamın sol tarafından uğurlanır.
    ···
   tümünü göster