/i/Tespit

  1. 1.
    +17
    ülkemizin hali. 30 yaşındaki Hüseyin B. adlı kişi, Anadolu yakasına geçmek amacıyla metrobüse binen 23 yaşındaki S.A.’ya kalçasına sürtünerek cinsel tacizde bulundu.
    Kızda olayı şöyle anlatmış
    Metrobüs kalabalık değildi. Hareket ettikten bir süre sonra metrobüste bir sarsıntı hissettim. Ardından kalçamda bir sıcaklık hissettim. Önce çanta olabileceğini düşündüm. Sonra sanı- ğın yaptığı şeyi görünce ondan uzaklaşmaya çalıştım. Ancak o ısrarla üzerime geldi. Sanığın erekte olduğunu görünce kendisini ittim. Bir kargaşa oldu. Ağlamaya başladım. Bir kişi şikâyetçi olup olmadığımı sordu. O kişi sanığı yanına aldı. Köprünün çıkışında metrobüsten indik. Benimle birkaç kişi daha gelerek polise başvurduk. Sanıktan şikâyetçiyim.”

    Ulan bu huur çocuğu bildiğin boşalmış sürtünerek. Yurt dışında bir suriyelinin tecavüzüne herkes tepki gösterdi. Ülkemde böyle şeyler oluyor, sessiz sedasız olaylar kapatılıyor. Belki de o huur çocuğu aldığı az ceza karşısında, bunları yapmaya devam edecek.

    idam gelecekse bunlar gibiler içinde gelsin amk. Hepimizin anası bacısı var. binlik yapmayın da birde böyle düşünün amk.
    ···
   tümünü göster