/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    0
    dünyadaki bütün pisliklerin anası abd, rusya ve ingiltere'ye karşı 192 ülkenin güçlerini birleştirip bu 3 pislik devleti dünyadan silmesi operasyonudur.

    mekgiba, brezilya,arjantin, küba,kolombiya, japonya,güney kore, kuzey kore ve 1.5 milyar nufüsuyla çin başta olmak üzere bu devletler amerika'ya topyekün saldırıyolar. bunlar saldırırken kanada denizden çıkartma yapıp miami sahillerine 100.000 askeri sokuyo. her türlü gibertirler.

    başta fransa, almanya,türkiye ve israil olmak üzere avrupa'da ki 50 devlette önce rusya'ya sonra ingiltere'ye saldırıyo yine her türlü gibertirler. zaten irlanda, iskoçya,galler filan adamlar 100 yıldır ingiltere'den intikam almak için bekliyo. silahları bitse bravehart misali döner bıçaklarıyla dalarlar.

    en sonunda dünyadaki amerikan,rus ve ingiliz vatandaşları yakılarak idam ediliyo. ama burda kesinlikle af yok hepsi için idam şart. herkes ülkesinde bulunan bu hainleri yakalayıp idam edecek.

    eğer birlik olursak her türlü çökeriz bu 3 devlete. daha bu işin ganası, nijeryası, somailisi var amk.. adamlar açlıktan kiremit yiyor..

    bu arada 3 ülke içinde operasyon aynı gün, aynı saatte başlayacak. bu açıdan herkes kendi hedefindeki ülkelere çökecek. diğer kıtadaki ülkelerden yardım istemek yok. iletişim için whatsapp ve viber kullanılacak.

    böylece dünyaya fitne yayan bu 3 kalleş ülke haritadan siliniyo. dünya barış içinde savaşıyo.
    ···
   tümünü göster