/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +305 -186
    Beyler bu yazıyı okurken öncelikli isteğim ön yargılarınızı çöpe atmanızdır yazacaklarımın herhangi siyasal görüşle alakalı olmadığını anlayacak ve hak vereceksiniz...

    15 temmuz sonrası ülkemizi siyasal konum olarak çökertmek emelinde olan devletler ve medya ülkemize taarruza geçti. bir çok emperyalist kuruluş bu saldırılara destek vererek ülkemizi dünya milletlerine karaladı.

    Bu kuruluşlardan biri wikipediadır caps bunun hakkında capsi kendim yaptım 15 temmuz sonrası bunu öğrendiğimden beri hiç kullanmadım adamlar self-coup sayfası oluşturmuş ingilizcesi olmayan panpalarım için kendi kendine darbe yapanlar denen bir sayfa sayfaya ingilizce girildiğinde dexer var türkçe girildiğinde yok sizce sebebi ne?

    beyler durum burada dexer falan değil devletin otoritesi ve siyasal bağımsızlığıdır dexeri diktatör gibi tanıtarak ellerine geçenleri görmüyormusunuz ? darbe ile yönetime el koyamayan emperyalist güçler şimdi ülkemize Irak'da olduğu gibi demokrasi getirmek için böyle provake edici hamleler oynuyorlar. Bu ülkenin başkanını millet seçer eğer memnun kalmazsa millet indirir! bunun o dünyanın öbür ucunda olan emperyalist sömürgeciler yada katil siyonistlerle bir alakası yoktur olamaz. Biz ki 600 yıl dünyaya hakim olan şuan o büyüttüğümüz çocuk katili emperyalist ve siyonistlere harç ödettiren bir milletin torunlarıyız bizi bölemediler bölemezler çünkü bize yapılan zulmü çocuklarımızın, atalarımızın kanını dökenleri unutmayız!!!

    Gün gelecek ve yeniden ayağa kalkacağız umudunuzu kaybetmeyin
    ···
   tümünü göster