/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 51.
    +14 -3
    14 Asır boyunca Tüm islam ülkelerinde Selçuklu Osmanlı dahil hep arapça okunmuş bir seyi değistirmek saçmalıktan başka bişey değildir.
    Ezanın sözleri arapçadır ama arabın değildir. Ezan-ı Mu­ham­me­dî” ola­rak ad­lan­dı­rıl­ma­sın­da da ayrıca bir gü­zellik var­dır. Arap kal­kıp “Ezan-ı Ara­bî” ya­ni Arap Eza­nı de­me­sin, Pa­kis­tan­lı kal­kıp “Ezan-ı Pa­kis­ta­nî” ya­ni Pa­kis­tan Eza­nı de­me­sin, Müs­lü­man Türk kal­kıp “Ezan-ı Tür­kî” ya­ni Türk Eza­nı de­me­sin ve herkes kendisine göre bir ezan çıkarmasın di­ye bü­tün Müs­lü­man­la­rın peygamberi olan Hz. muhafazid (s.a.v)Efendimize isnaden “EZAN-I MU­HAM­ME­DΔ de­nil­miş­tir.

    Allah bize "Kavmin Ne" diye sormayacak Allah bize "Müslüman mısın" diye soracak şu Türkçü fikirlerinizi bir kenara bırakın islam anca Türklerin liderliği altından Arabıyla, Kürdiyle,Lazıyla,Çerkeziyle yükselebilir ve bizim bu topraklara gelmemiz amacı "Gaza" politikasıdır yani islamlastırmakdır şimdi biri gelip öldürmek mi amacınız derler ama bilmezlerki bizim amacımız hoşgörüdür nasıl Fatih Sultan Mehmet istanbulda kiliselere, sinegoglara dokunmayın dedi bizlerde aynı şekilde hareket etmeliyiz zaten aklı başında bi insan siyonizmin bizi Türk-Kürt-Çerkez-Laz-Arap diye ayrıştırmasını istediğini bilir
    ···
    1. 1.
      0
      Kardeşim başlığa son noktayı koymuşsun..
      ···
   tümünü göster