/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +7 -1
    Ya kardeş türkçe din diyorsun sadece ezana sallamışsın. Bilmiyorsun herhalde, namaz emri geldiğinde borazanla bile müslümanların çağrılması düşünülmüştür. Arapça ezan kuranda zorunludur diye bahsedilmez. Yani ezanın türkçe okunmasında bi sakınca yoktur.
    ···
    1. 1.
      0
      Tamam kardes zaten adam sana zorunlu demiyo Türkce ezan diyo ki arapca ezan bizim bütün muslumanlarla bağımız ortak noktamiz bizim ortak dilimiz
      ···
    2. 2.
      +2
      Ya kardeş anlamakta zorluk mu çekiyosunuz allah kelimesi zaten ibranice ki çoğu kişi de bunu biliyor. Allahı duyduktan sonra sorun ne?
      ···
      1. 1.
        0
        bunların sorunu bir yanlışı düzeltmek değil. bunlar arap hayranı. boşuna mı filistinde ölenler için o kadar yardım toplanırken, körfez savaşında ırakta öldürülen türkmenler için bişey yapılmadı?
        ···
      2. 2.
        0
        Haklısın panpa
        ···
    3. 3.
      0
      Arap hayranligiyla alakasi yok. Korfez savasi 1990'daydi ve devletin lideri, siyasi politikasi farkliydi. Şimdiki siyasi politika ise dışarıda yardımı olanlara yardım et. Ama bu politikada da şöyle bi sorun var ki disaridakine yardim ederken yurdumun insanı aç. Bunu düşünmüyorlar işte
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster