/i/Sinema

Sinema hayatı eşsiz kılar.
  1. 1.
    +3 -1


    1. Rings (2015) Vizyon Tarihi:13 Kasım 2015 (TR)



    Bulunduğumuz bu zamana kadar tüm dünyada beğeni kazanan en iyi korku filmlerinden birisi olan The Ring(Halka) yine korku filmi severler için müthiş bir film ve kurguyla geri dönüyor. Son yıllarda bütün filmler artık 3D çıkmaya başladı ve Halka da bu kategoriye girmiş bir durumda. Vizyona girecek Halka gibi bir korku filminin üç boyutlu olması; heyecanı ve gerilimi 2 kat arttıracak ve izleyicilere diğer serilere göre çok daha fazla çığlık attıracağa benziyor.





    2. The Green Inferno (2013) Vizyon Tarihi:25 Eylül 2015 (ABD)



    Bir grup aktivist öğrencinin, Amazon ormanlarında karşılaştıkları yamyam bir kabileyle olan imtihanını yine kendisinden beklenilecek biçimde mizahi bir dille ve kafi miktarda kan banyosuyla anlatmayı planlayan Eli Roth, inceden inceye de ortaya Cannibal Holocaust parodisi çıkarmayı hedefliyor.





    3. Before I Wake (2015) Vizyon Tarihi:25 Eylül 2015 (ABD)



    Genç bir çift, bir çocuk evlat edinmeye karar verirler. Fakat evlat edindikleri bu çocuk ürkütücü rüyalar görmeye başladığında, çiftin hayatı da yavaş yavaş alt üst olmaya başlar. Çünkü çocuğun gördüğü bu rüyalar, kısa bir zaman içerisinde gerçekleşmektedir.


    ···
   tümünü göster