/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +3
    Ben de bi ara sürekli ruyadaymisim gibi hissediyodum kafam durduk yere hoş oluyordu sanki su sıralar iyim
    ···
    1. 1.
      +1
      bende tam olarak öyleyim şuan panpa
      ···
    2. 2.
      +1
      Öyle olunca sacmaliyodum sanki tansiyon dusuyo ama böyle kaybediyosun kendini beynin uyusuyor gibi. Bi durup ruyada miyim lan ben diyorsun sonra böyle etrafındakilere bakiyosun anlam vermeye calisiyosun. Sanki ruyadayım diyorsun ama hiç biri ilgilenmiyo bu dediğinle yada biseyler soyluyolar da sen pek anlamıyosun zaten. Ben böyle yaşadım sen de böyle yasiyosundur eğer aynı şeyden bahsediyosak genelde akşam saat 18-21 arası oluyordu bende ama son bikac aydır hiç olmadı.
      ···
      1. 1.
        +1
        tam da dediğin gibi bende de akşamları bastırıyo saat 22.00 - 04.00 arası o kadar yoğun ki etrafımı doğru düzgün göremiyorum bile beni esir alıyorlar bırakmıyorlar onlarlayken çok mutluyum ama onlar aslında yok onları hayal ederken ne kadar özgür olduğumun farkına varıyorum ama aslında gerçek hayatım hayallerdeki kadar parlak değil. kendimi hiçlikte kaybediyorum bomboş bir kafam vardı zamanında. şimdilerde uçuyorum amk
        ···
      2. 2.
        +1
        Biz içmeden kafa yapanlardaniz panpa. Tıbbi bi açıklaması vardir mutlaka bence bi sor doktora fln. Bana da haber ver merak ettim Şuan.
        ···
      3. 3.
        +1
        tmmdır panpa
        ···
      4. diğerleri 1
    3. 3.
      0
      Bende böyle yürürken yada dururken böyle sanki rüyadaymışım gibi geliyor ben buraya ne zaman geldim diye düşünüyorum ama o an böyle beynim uyuşuyor birşey düşünemiyorum. Sizce doktora gideyim mi beyler?
      ···
      1. 1.
        0
        Bence git
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster