/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 101.
    +28 -1
    Ertesi gün sabahında okul kıyafetlerini giydim. Saat 7 ye kadar oyalandım ve cıktım dışarı. Bu kez Sevda kapıda bekliyodu. Günaydın dedi Günaydın dedim. Elinde sigara yoktu bu kez. Yine aynı şekilde gittik okula. Ama bu kez içimden bugün kesin yakınlaşırlar diye geçirdim. Ve her böyle düşündüğümde kalbim sıkıştı pampalar. Çaresizce bekliyosunuz la elinizden bişeyde gelmiyo en kötüsü lan. Ben tek başıma oturuyodum sırada. Daha doğrusu yatıyodum. Canım ne dersi nede okulu istiyodu.

    Kafamı koyup uyurken yanıma biri geldi. Ayakkabısına bakınca kız oldugunu anladım. Kafamı kaldırmadım yinede. Sonra biri beni dürttü. Kalkıp sövecekken Cansu oldugunu gördüm.

    B:Noldu Cansu bişeymi var dedim. Daha dün tanıştık fazla samimi değildik.

    C:Yok bişey ya canım cok sıkıldı orda buraya geliyim dedim.

    B:Kalkıp oynayım mı karşında dedim tersleyerek. Zaten sinirliydim bunları seçerek yolluyolardı galiba amk.

    C:Bişey demedim ya sonrada uyursun ne tersliyosun hemen diyince hafif yumuşadım.

    B:Cansu moralim bozuk uyucam

    C:Anlat istersen ya noldu

    B:Yok eyvallah

    C:Emre anlat ya anlatmadan geçmez.

    Anlatmaya karar verdim ama daha Sevdanın sevdiğini bilmiyodum. Yani belki boşu boşuna dert ediyodum kendime. Bu Cansu nasıl bişey diye soracak olursanızda bana göre kısa boylu. Simsiyah saçlı ve siyah gözlü çok tatlı bi kızdı. Gözüm Sevdadan başkasını görse belkide ilk takılacağım kız olurdu.

    B:Sevdiğim kızın bi sevdiği oldugunu öğrendim ama kim oldugunu bilmiyorum. Bi çocukla konuştu onu gördüm sadece. Belkide yanlış anlamışımdır. diyince Cansunun yüzü düştü. Bu kızda banamı yazcak lan diye düşündüm.
    ···
   tümünü göster