/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 226.
    0
    yine eksilik oldun cunku senin aciklaman "soyle olmus da bu buradan olmus da falan fisman da" diye uzayip gidiyor. buna hukukta "hayatin dogal akisina uyumsuz" derler. eger siyasiler kirliyse, yargilaninca temize cikmazlar. aksine hem suclari hem de onlara yardim edenler ortaya cikar. o yuzden yargilanmayi isteyecekler diye bi sart yok.

    sezerin ecevite anayasa attigi gunleri opup basiniza koyun. ben 40 yasinda adamim, siz o gunlerin takunu yiyin takunu. belki yuz sene sonra tekrar gelecegimiz seviyeler onlar. hadi abdullah gul cbaskaniyken birak anayasa atmayi, ufacik bi itirazda bulunsaydi tayyibe. uzatmiyorum devamina geciyorum.

    ulan falanca avrupa tvsinde, adamlarin kendi dilinde, kendi aralarinda yaptiklari programda "birini ovseler" ne olur "birini yerseler" ne olur? buradaki turkler kac kurusluk dil biliyo ki onu dinleyip etkilensin. adamlar kendi aralarinda tassak geciyolar iste. iki dakika aklini kullan, bi dusun. zottiristan ulkesinde bakanin evinde kasa kasa para buluyolar ve bunu bulan polisler tutuklaniyor, savcilar aciga aliniyor.

    ya sen bunu duydugunda "hmm dur bakalim izinsiz mi girmisler falan mi fisman mi" diye mi dusunursun yoksa vay amk bakanlari. adamlar memleketi ciftlige cevirmis mi dersin? ikinciyi dersin tabi. bana bos beles laflarla gelme bidaha kardes. harbiden saglam bi argumanin yoksa kalsin, biseyleri ispatlamak zorunda degilsin.
    ···
   tümünü göster