/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +958 -680
    Olum siz nasıl bir düşünce yapısına sahipsiniz?
    Tam tdıbına 3 yıldır sözlükteyim ve nerede görsem adama küfür ediyorlar tamam adamın siyasi tarzını düşüncelerini beğenmeyebilirsiniz fakat neden bu adama saydırdığınız kadar apo'ya saydırmıyorsunuz?

    Haklısınız suriyelileri almakla yanlış yaptı.
    Haklısınız bazı Türk şirketleri satmasıyla yanlış yaptı .
    Haklısınız barzaniyle görüşmekte yanlış yaptı.
    Biraz objektif olun
    Siz hiç Türkiye Cumhuriyeti tarihinde (Başbuğ Atatürk dışında) Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Türkmenistan devlet başkanlarını 16 Türk bayrağıyla karşılayan ve sıkı sıkı sarılan bir devlet adamı gördünüz mü?

    Siz Atatürk dışında hangi dönemde sanayiye ve silah, tank,füze, bomba ve yerli araçlar üretimine önem verildiğini gördünüz?

    Bakın size sonuna kadar katılıyorum çözüm süreci son derece yanlıştı. Ki zaten de şehit askerimizin olmamasını istiyordu ama yanlışından dönüp 2015'te başlayan operasyon emriyle 22.000-23.000 olan pkklı sayısını 10.000 civarına indirerek bir kerede pkk'ya bu kadar ağır darbe veren c. başkanlığı dönemi gördünüz mü?

    Bakın ben 19 yaşında birisiyim izmir'de yaşıyorum ve bilen bilir izmir'de hdp'li çoktur. Bunların sohbetine denk geldim bakın yemin ediyorum ki hdp'li diye tabir ettiğim kişi ile tartıştığım da Erdoğan'a hakaret etti ve chp'nin ve hdp'nin cumhuriyeti savunduğunu söyledi. Sizce hdplilerin umrundamı cumhuriyet?

    Sormak istiyorum bizim düşmanımız olan pkk sizce neden Erdoğan'a tehdit yolluyor? Madem ki Erdoğan pkk'ya destek veriyor neden 2 yılda 12 13 bin terörist (cumhuriyet tarihinin en çok öldürülen pkklı sayısı) öldürsün?

    Adam diyor ki benzin neden bizde pahalı?
    E kardeşim senin ülken de petrol yatağı varmı? Yok
    Senin Ülken Amerika ingiltere gibi sömürü ülkesi mi? Hayır
    Peki sen nasıl bu ülkede petrolün ucuz olmasını bekleyebilirsin?
    Haydi esenlikler.

    Edit: Bot diyen arkadaşlar,bot yapan herhangi bir mod tanımıyorum veya nasıl bot yapılır onuda bilmiyorum ama bildiğim tek şey, sizden karşıt görüşlü bir insanın şuku sayısı çügüyü geçiyor diye türlü yalanlar uydurmaya başladınız hayırlısı...
    ···
   tümünü göster