/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +133 -11
    Uzun zamandir birilerine anlatma istegi duydugum halde hep icime gömdüm durdum. Hikaye %100 gercektir. içinde karıdan kıza aşktan ayrılığa hersey mevcut. basimdan gecen olayları birebir anlatacagım.. Okuyacak panpalarım yerlerini ayırsın sağlam hikaye olacağından emin olabilirsiniz arkadaşlar. Açılsın biralar yakılsın sigaralar. Bizde hikaye yarım kalmaz arkadaşlar kesinligini belirteyim.

    Başlıyorum.

    Bundan yaklaşık 5 sene önce güzel bir liseye girmek hayalimdi. Aile desteği alıp, kendime uygun fiyatı da cuzi bir dershane arıyordum. Uzun uğraşlar sonucu fiyati pahali olmayan, eğitim sistemi güzel olan bir dershaneye kaydımı yaptırdım. Lise hayatıma güzel başlamak o zamanlar tek isteğimdi. Malum hangimizin ailesi zengin ki? Hepsi ekmek parası için sabah 7 akşam 7 çalışan, asgari ücretle ay sonunu nasıl geçirsem diye sabahlara kadar düşünen insanlar.. Patronu o zamanin parasıyla 1000 lira verir ve yaptırmadigi is kalmaz calisanlarina, işte bu yüzden okumak istiyordum. Ailemi biraz olsun rahatlatmak, kendime sağlam bir gelecek, sağlam yarınlara uyanabilmek için..

    Okuldaki notlarım pek iç açıcı olmasa da bu durumun üstesinden dershane ile gelebilirdim. O döneme matematigimi gelistirerek basladim. Dershanenin faydasini zamanla gormeye baslamistim. Ta ki dershanenin 3. Haftasına kadar. Dershanedeki sinifimiza yeni bir kız gelmişti. ismine Leyla diyelim. (Gerçek ismini vermek istemiyorum hikayedeki herkesin ismini degistirecegim.)
    ···
   tümünü göster