/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    VOLUME-1(iKi VOLUME OLACAK ZATEN)

    Aga 7-8 yaşlarındaydım bi bayram sabahı büyüklerin ellerini öptük felan sonra harçlık kısmına geçtik neyse toplam 70-80 tl topladım(akrabaların durumu iyi değildi.) aldığım parayla markete girdim çocuksun gibeyim çok para senin için 70-80 tl, girdim markete istediğim her taku aldım.

    çıktım dışarı sonra kapıda okuldan arkadaşlarımı gördüm pek kimseyle konuşmazdım fakat görürdüm arada onları ordan tanışmışlığım hep, selam verdim gelsene dediler.

    oturduk felan tabi heyecanlıyım ilk defa bi kız çağırdı yanına 7-8 yaşlarındasın kim ne anlarki ozaman kızdan felan ama garip oldum utandım.

    Adlarını öğrendim ozaman (Deniz ,selim, mert, aslı) Deniz di çocuklumun en mükemmel insanı aynı yaştaydık fakat hep koruyup kollardım

    Neyse oturduk bi güzel gömdük malzemeleri sonra Denizle okulda felan konuşmaya başladık ama en ufak yanlış hareket yok daha 8 yaşındayız gibeyim.

    Aradan yıllar geçti tabi o geçen yıllarda biz baya baya kaynaştık Deniz le ailelerimiz tanışır oldu, birbirimize gider gelirdik.

    Sonra lise için oks ye girdik bizim zamanlarda oks tabi zartzurt yoktu, ikimizde kazandık fakat farklı liseleri kazanmıştık, günlerce gulemedim edemedim onsuz diye düşünürdüm.

    Ama umduğum gibi olmadı aksine daha sık görüşür olduk, bize gelirdi akşamları sohbet muhabbet geçerdi işte, (şimdi diyeceksiniz huur çocuğu hiçmi gibmedin kızı felan aşırı derecede seviyodum onla gibişmek aklımın ucundan geçmedi).

    Bir gün kalbini kırdım Deniz'imin hiç unutmam 14 hazirandı okullar kapanmıştı ozamanlar lise 3 e geçicektik (son seneydi yani ozamanlar), benle zaman geçirmek istiyordu farkediyordum ama mehmetle hakana söz vermiştim aradım Denizi;

    (Deniz:D Ben;B)

    B:Alo, Deniz ya bugün değilde yarın mı geçirsek beraber zaman?

    D:Geçen hafta sen ayarladın bu günü Ömer suprizim var dedin ekiyomusun şimdi?

    B:Ya haklısın hâlâ bi suprizim var.(suprizimde en sevdiği sanatçı olan kaan tangozeden imzalı tişört almıştım onu verecektim)

    D:Ya napıyosan yap Ömer şimdi ders çalışmam lazım.

    B:Ya kırılma be güzelim onca yıldır nezaman yarım bıraktım ki sözümü halletmemiz gereken işler var hakan gille

    D: Tamam Ömer kolay gelsin.

    (telefon kapandı)

    Bianda kapadı telefonu suratıma ne olduğunu şaşırdım haklıydı bişe diyemiyordu, nasıl anlatayım beyler birbirimizi seviyorduk ikimizde biliyorduk elini saatlerce tutmuşluğum bile vardı ama aşkım canım felan sevmezdim öyle şeyleri gibdiğimin dünyasında yapmacık gelir böyle şeyler oda benim gibi düşünüyordu bu yüzden seviyorduk birbirimizi.

    Neyse hakanlarla buluştuk hallettik işlerimizi eve dönerken aradım birkez daha telefon komple kapanmıştı yarın alırdım gönlünü emindim bana küsemezdi kusse bile dayanamazdı biliyordum, sabah erken saatlerde gittim kapılarının önüne zile bastım şükran teyze çıktı kapıya beni evladı gibi severdi kapıda görünce

    Ş.t: Ömer gel oğlum noldu hayırdır inşallah

    B: Hayır hayır şukran teyzem ya dün denizin kalbini kırdım onun için geldim

    Ş.t: Yatıyor bekle kaldırayım

    B: Yok yok kaldırma bu kutuyu yatağına koy yeter

    Ş.t: Peki evladım. Dedi

    Hoşçakal deyip ayrıldım evlerinden, bayılacaktı kutuya içine en sevdiği çikolatalardan koydum ve şarkı yazıyordum o benim şarkılarımı çok beğenirdi ona yazdığım şarkıyı ses kaydedip mp3 e attım ve mp3 u koydum kutuya barışacaktı biliyorum.
    ···
   tümünü göster