/i/Tespit

  1. 1.
    +32 -4
    Maalesef hem Atatürk'ü savunup hem ona ters düşenlerin fikrini destekleyemezsin.
    ···
    1. 1.
      +1
      Koyu ak partili değilim sadece oy verirsem şuan için Ak partiye atarım fakat ters düşmelik bi durum yok bence ikisi karşılaştırılamaz, Atatürk 'ün büyüklüğü tartışılamaz ama ilahlaştırmak da manasız
      ···
    2. 2.
      0
      Tabii ki ilahlaştırmak mantıksız onu tartışmaya bile açmaya gerek yok. Ak partiye veriyorum deyince, başka kimse yok diye mi veriyorsun?
      ···
    3. 3.
      0
      Aynen öyle
      ···
    4. 4.
      +7 -1
      Diğer büyük partilerin beş para etmediği doğrudur zaten muhalefet işini yapsaydı AKP'nin hiçbir şansı yoktu. Ama ortada "Kotünün iyisi" diye bir durum da yok bence. AKP yaptıklarıyla diğerlerinin yaptıklarını birkaç kat katlar. Yani bence ona da oy verilmemeli. AKP'li kesime birkaç saat yaptıkları saçmalıkları anlatsam " Iyi de kime verecez?" tepkisiyle karşılaşıyorum. Bu durumda boş atılması kanaatinde idim, en azından bi % 10 boş çıksa belki muhalefet kendine bi çeki düzen verir diye. Biliyorsun koalisyon çıktı yine bi tak beceremeyip sonraki seçimde AKP' ye zaferi altın tepside sundular. Gerçi artık boş atmak da bir işe yaramıyor, yeni sistemle %97 boş, %2 akp, %1 diğerleri gelse yine akp iktidar olacak, yani o umut da söndü. Boş atmam diyorsan da Osman Pamukoğlu'nunki gibi bir partiye atarsın, sonuç AKP olsa da kendi adına vicdan azabından kurtulursun.
      Kısacası ciddi manada sonumuz pek parlak gözükmüyor ama en azından çabalamak lazım, araştırmak, çok çok okumak lazım, Atatürk'ü seviyorsak en azından bunu yapmalıyız.
      Diye düşünüyorum.
      Bu arada başlığa doluştular hunharca sövüyorlar işin zor. iyi akşamlar dilerim.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster