1. 1.
    +5 -5
    Numara 1 (Nigel Uno): Sektör V'nin lideridir. Tüm Afacanların en akıllısıdır. Bu bilgi The Grim Adventures of KND adlı bölümde belli olmuştur. Keldir. Kel olmasının nedeni keyfine düşkünler ve Numara 5'in ilk defa bir çocuğa yardım etmektense kendini korumaya çalışmasıdır (Bu çocuk numara 1'dir). Siyah bir gözlük takar ve onu hiç çıkarmaz. ingiliz'dir. Annesi "Numara 999" adında Afacanlardaki ilk kızdır. Babası ise tüm Afacanları kurtaran Numara 0'dır. Sektöründe en iyi arkadaşı numara 5'tir. Hayvan versiyonu morstur. Her çocuğa iyi davranır. Fakat Fanny ve Numara 362'yle pek iyi anlaşamaz. Lizzie ile çıkıyordu ama Operation: G.I.R.L.F.R.I.E.N.D.'de ayrıldılar. Bir görev yapmadan eğlenmek istemez. Numara 5 in ondan hoşlanmadığını bildiği halde numara 5 den hoşlanır. Son bölümde Galaktik Afacanlar'a katılmış ve Operation: I.N.T.E.R.V.I.E.W.S.'in sonunda geri dönmüştür.

    Numara 2 (Hoagie Pennywhistle Gilligan Jr.): Türkçe versiyonda adı Bilgincan'dır. Sektörün en şişmanıdır. Pilot şapkası takar. Gruptaki mekanik alanda en dahi kişidir. Numara 5'in ablası Cree'ye âşıktır. Biraz da Numara 5'ten hoşlanır. Sektöründe en iyi arkadaşı Numara 4'tür. Durmadan herkesin sinir olduğu şakalar yapar. Hayvan versiyonu su aygırıdır. Amerikan'dır. Numara 274 e sinir olur.

    Numara 3 (Kuki Sanban): Türkçe versiyonda adı Tatlıcan'dır. Biraz saf ve her şeye iyi yönden bakar. Onun için her şey güzeldir. En sevdiği şey renkli maymun adındaki oyuncaklardır. Numara 4'ten hoşlanır ama belli etmez onun sölemesini bekler ve bu bi çok bölümde görülmüştür. Dizine kadar inen bir tişört ve siyah bir tayt giyer. Çeklidir. Sanban Çekcede iyi, Japoncada 3 demektir. Bazen Numara 4'e çok sinirlenebilir ve sinirlendiğinde normal halinin bayağı zıddı olabilir. Hayvan versiyonu turnadır. Büyüyünce Renkli Maymun A.Ş.'nin komple mal sahibi olmuştur. Sürekli numara 5 in özelini ağzından kaçırır tabi bu da numara 5 i çok utandırır.Çikolatayı çok sever. Asitli olduğu için bir türlü kola içemez. Aynı zamanda sodada içemez.Her şeyini numara 5 ile paylaşır.

    Numara 4 (Wallabee Beatles): Türkçe versiyonda adı Huysuzcan'dır. Grubun en sinirli ve kavgacı üyesidir. Yüzmeyi bilmez, bilmediği için de sudan çok korkar. Numara 3'e aşıktır ama numara 3'ün onu sevdiğini bilmez. Numara 5 den çok korkar. Çok huysuzdur ve sabırsızdır. Çok cesurdur ve sektörün en güçlüsüdür. Ancak matematiği biraz kötüdür. Matematik ödevlerini numara 5 e yaptırır. Avustralyalıdır. Saçlarının rengi ise sarıdır ve genelde gözlerini kapatır. Saç tipi Beatles grubunun saç tipidir. (Beatles eskiden çok fazla satış yapmış bir gruptur, sonradan dağılmıştır.) Sektöründe en iyi arkadaşı Numara 2'dir. Hayvan versiyonu koaladır. Şaşırtıcı bir şekilde numara 5 ile beraber Harvard Tıp Fakültesi'nden mezun olmuşlardır.

    Numara 5 (Abigail Lincoln): Türkçe versiyonda adı Sinsican'dır. Kendini 3. tekil şahıs olarak tarif eder ("Numara 5 bundan nefret eder" gibi). Numara 1 ile yaklaşık olarak aynı akıl kapasitesine sahiptir. Ayrıca çok iyi dövüşür. Yaptığı planlarla numara 1'e yardımcı olur. En iyi arkadaşı da Numara 1'dir. Genelde çok sakindir ama sinirlenince tam sinirlenir. Kafasındaki kırmızı şapkayı da ablası iyiyken ablasından almıştır ve onu asla çıkarmaz. (Bu şapkanın 1 dolap yedeği vardır.) Başkan Lincoln'un fotoğrafı 5 dolarlık kâğıt para üstünde olduğu için numarası 5'tir. Numara 1 gelmeden önce liderdi. Hayvan versiyonu antiloptur. Siyahi(melez) bir Fransız'dır fakat Amerika'da yaşamaktadır. Ablasına sinir olur. Numara 2 ve Numara 4'ün oynadığı kart oyununa sinir olur. Çok güzel bir sesi vardır(Operation: D.I.A.P.E.R.)Ablası ile iyi anlaşmaz. Numara 1 son bölümde Galaktik Afacanlar'a katılınca yeniden Sektör V'nin başkanı oldu. 3 ay sonra da tüm Afacanlar'ın süper-başkanı olmuştur. Harvard Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Operasyon C.H.A.D den sonra numara 274 den hoşlanır bunu hiç belli etmemeye çalışır. Dondurmayı ve şekeri aşırı derecede çok sever.
    ···
   tümünü göster