/i/Tespit

  1. 1.
    +186 -24
    Özellikle Alman kızlarını merak eden panpalar ve kendini bir tak sana kızlarımız bu tespiti okuyun. Alman kızlarının özelliğinden bahsedecem, başlayalım panpalar;

    -Vücutları çok iyidir: Sabah 6-7 de kalkıp sporlarını mutlaka yaparlar. Buna çok şahit oldum, kızın saat 8 de işi var 6 da kalkıp spor yapıyor. Bizim burda sabah işe gidecek birini saat 6 da zütünü gibsen uyandıramazsın.

    -Çok bakımlıdırlar: Bu manyaklar gerçekten vücuduna çok bakım gösteriyorlar, bu kızları cehenneme yollasan yinede diş fırçasını ve macununu yanında zütürürler.

    -Dürüsttürler: Daha önce ilişki yaşadıkları varsa neler yaşadıklarını ilişkinizin daha başında anlatırlar. Öyle türk kızları gibi yıldırım gel sen beni dıbına çak tarzı bahanelere üretmezler ve en önemlisi ilişkinin başında bunu anlatırlar. Bizim kızlar gibi ilişki çok ilerledikten sonra değil.

    -Sarışınları çok güzel: Bunların sarışınları çok güzel oluyor ve öyle şarışın kızları var ki sadece uzakta durup izlemek istersiniz o kadar harikadırlar, çünkü doğaldırlar. Türk kızları gibi saç, kaş, ten uyumsuzluğu olmuyor yani bizim kızlar sarışın olunca çingene gibi oluyor resmen.

    -Alman usülü avantajı: Panpalar bu kızları biraz bağlayabilsenin paralarını yersiniz, yani bunu kötü anlamda demiyorum bunlar türk kızları gibi değil bir siz öderseniz diğerini o öder bu konuda çok sevdiğim kızlardır. Türk kızlarında da bu konuda duyarlı kişiler var biliyorum ama sayısı çok az.

    -Çok çalışkandırlar: Bu kızlar mutlaka çalışır, öyle zütünü eve atıp yatmazlar. Ve çalıştıktan sonra eve gelince de yine aynı performansı vardırlar, konuşurlar, eğlenirler, aynı formda kalırlar. Ve birde dikkatimi çeken bu kızlar evde çok pratiktirler.

    -Sizi sıkmaz: Panpa öyle türk kızları gibi akşama kadar napıyorsun aşkım demezler, yani herşey dozunda ilerler.

    En son olarak şunu söyleyeyim panpalar, bu kızlara açılsanız yada gidip çok güzelsin deseniz gayet güzel şekilde karşılar sizi, red ederse kalbinizi kırmadan red eder. Ve mutlaka teşekkür ederler.
    işte böyle panpalar, yapabilirseniz mutlaka alman sevgili yapınız ve ilişkinin güzelliğini anlayacaksınız. Ve sizin birçok türk sevgiliniz olmuştur, şimdi size soruyorum Alman kızları mı Türk kızları mı?
    ···
   tümünü göster