1. 576.
    +2
    durup dururken insana vay be dedirtiyor. ama şaşırmış bi şekilde değil bu kadar kusursuzluğun karşısında vay be dedirtiyor. 2017 play-off'ları tarihin en olgun lebron james'ine sahne oluyor arkadaşlar. her şey o kadar lebron'un komutasında gerçekleşiyor o kadar mükemmel ki tam bir makina gibi.

    şu anda nba'de bir maçın sonucunu onun kadar etkileyecek başka bir oyuncu yok.

    şöyle söyleyeyim size 80'lar sonrası bir maçı en iyi domine eden oyuncu 2000-2001'shaq'dır. kaan kuralın dediği gibi ben'de nba modernleştikçe başka bir oyuncunun o seviyeye çıkacağını tahmin edemezdim ama bu lebron o 2001 shaq'e rakip olur.

    ayrıca kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiriyor ancak 2 tane hayvani mvp performansı oldu ki aday bile gösterilmedi yani gösterildi ama banko değildi tabii ki. herkesten daha iyi oynuyor sahada ve hayvani bir atletizmi var. oyun görüşü efsane karşı takımın çizdiği setleri tahmin edip takım arkadaşlarını yönlendiriyor falan filan. izleyin arkadaşlar. lebronu izleyin. zirvenin zirvesine nasıl çıkılır onu izleyin çünkü önümüzdeki sezonlarda böyle bir oyuncu daha gelmeyecek.
    ···
   tümünü göster