/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 51.
    +1 -2
    Şeriat gayette asmak, kesmektir.En basitinden Kuran da Müslüman olmayanları öldürün demiyor mu ?
    21. yüzyılda hâlâ şeriat diyen varsa aklından şüphe ederim. Neyse ki bu ülkeye kimse şeriatı getiremez içim rahat o yüzden.Siz de istediğiniz kadar yırtının şeriat diye.
    ···
    1. 1.
      0
      Bak kardeş olay ne biliyomusun ben müslümanım ve inancıma göre ibadet ettiğim Allah bazı kurallar koymuş bunlarada şeriat diyoruz sen şimdi iranda şeriat var dersen zütümle gülerim Arabistan daha düzgün uygulamasına rağmen hala şeriat yoktur. Dediğin ayeti getir önüme başka bişi istemiyorum kur anda namaza yaklaşmayın diyor ama ayetin devamında içkiliyken diyor yani öyle bi ayet olamaz birkere islam dini barış dini insana saygısı var inançlara saygısı var. Gelelim ülkeye şeriat meselesine şimdi gelse biri benim kardeşimi öldürse ben benim kardeşimi öldüren adamı öldüremezmiyim rahat öldürürüm bu devirde(şeriatta zaten benim değil devletin yapması gerekiyor ülkedeki şartlar neticesinde söylüyorum). Ama ülkedeki kanunlar sebebiyle benim onu yapmam da yanlış. insan zaten kendisi nasıl yaşamak isterse öyle yaşıyor 3 5 küçük detaydan birşey olmaz yani sen şimdi şeriatı kötülüyemezsin hakkın yok sen kimsin amk Allah kanun koyacak aen onu kötülüyeceksin hasgibtir der geçerim hadi eyv
      ···
    2. 2.
      0
      Benim bahsettiğim şu laik bir ülkede her türlü inanca sahip olabilirsin.Ama şeriatın olduğu toplumlarda olamazsın direk öldürülürsün en iyi ihtimal işkence görürsün.
      Sen Türkiye'ye şeriat gelse çok iyi olacağını mı düşünüyorsun ?
      Arap ülkelerinde nasılsa öyle olacak.
      Hepiniz zannediyorsunuz ki başımıza Hz.muhafazid, Fatih,Kanuni gibi insanlar gelecek.
      Maalesef şeriat 21. yüzyıl yönetim şekli değil.
      ···
   tümünü göster