/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +9
    ATATÜRK' e 1905 yılından bu yana yani 112 senedir , yaşadığı sürece yüzüne ve fiilen , sonsuzluğa intikalinden itibarende arkasından haince gizlenerek hakaret edilmiş söz söylenmiştir. Olasıdır ki 3008 yılında da gene benim gibi birileri hemen hemen aynı sözcüklerle 1108 senedr diye kuracaklardır. O zamanda şimdiki gibi ATATÜRK aleyhine fikir üreten laf söyleyenler tarihin karanlık ve tozlu sayfalarında yok olup gidecekler anılmalarıda lanetle olacaktır. Ancak ATATÜRK ve düşünce yapısı sonsuzluğa uzanacaktır.

    Geçmişte ATATÜRK'e gerekli gereksiz laf uzatan hakaret edenlere karşı şair ;

    Sen anandan gene çıkardın ama ,
    Baban kimdi bilemezdin şerefsiz...

    diyerek uyarmış abuk sabuk konuşmayın demek istemiştir. Ancak günümüzde görülüyor ki babasının kim olduğunu bilmeyen bu şerefsizler bana bu yazıyı yazdırmak zorunda bırakan kişi gibi kendi cinselliğinide kaybetmiş duruma gelmişlerdir. Demek ki şair ekgib söylemiş bu tip kişilerin babalarının kim olduğu belli olmadığı gibi kendileride cinsel kimliklerinde ''sapkınlığa'uğruyorlar. Bakınız bu kişide i.. olmuş ( Kendisi diyor) Ne diyelim ALLAH ISLAH ETSiN...

    ATATÜRK'e laf etmek için çok ama çok iyi düşünmek incelemek gerekir. Gerçi düşünmel ve incelemek için KAFA lazım diyeceksiniz haklısınız o apayrı bir konu ama VELEV Ki var diyelim;

    En dangalak kişi bile eğer bugün T:C sınırları içerisinde dininirahatça yaşıyor; 80 bini aşkın camiden günde beş vakit ezan sesi yükseliyor; dini bayramlarını kutlayabiliyor ve bunları huzur içinde gerçekleştiriyorsa bunu KAYITSIZ ŞARTSIZ ATATÜRK E BORÇLU OLDUĞUNUN BiLiR. Hiç değilse bu konuda ATATÜRK aleyhine konuşmaktan utanır. Tabii gene bir VELEV Ki bu kişi LAiKLiK ne DiNDARLIK ne düzgün olarak bilsin ! Din bilgisi ZAYIF buna karşın halkın saf duygularını sömüren SAHTEKAR BiR DiNCi olmasın !!

    Geçmişten geleceğe ve sonsuza dek yaşayacak olan ATATÜRLÇÜ DÜŞÜNCE YAPISI ; ATATÜRK VE ONUN KURDUĞU TÜRKiYE CUMHURiYETi bu temelleri esas alacaktır. ATATÜRK bu konuda vaz geçilmez bir yol gösterici eşsiz bir kurtarıcı olmaya devam edecektir. ATATÜRK Ü ÇOK AMA ÇOK iYi TANIYINIZ TANITINIZ.

    EY ULU ÖNDER ATATÜRK ;
    SEN TÜRK OLMAKLA MUTLUYDUN ; TÜRKLÜK SENiNLE DAHA MUTLU.

    Saygılarımla.

    Av.Selin Çam'dan ALINTIDIR.
    ···
   tümünü göster