/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +38 -1


    SERKAN iNCi



    sözlüğün kurucusu olup büyük adamlara yalakalıkla bir numaradır. yağlı saç diye tanınır. sözlüğü ilk kurduğunda beğenmedim, ortamsız kalınca sözlüğüne muhtaç kalıp girdim. sözlükte soytarı ve özentileri var. nerde büyük adam var onun çükünü yalar. buna sadece küfrü geçip gidin





    NAMIK



    sözlüğün hanzosu ve hanzo huur çocuğudur. kendini bir tak zanneder, kendi kendini trend yaparak millete üstünlük taslar. milletin sözlükle ilgili yardımını hiç umursamaz. baş köpeği olan zafer (z j m) ile trend hayatı yaşar. bu iki oçların burada durmanın sebebi sapıklık yapmak.





    THE NET



    sözlüğün en sorumsuz moderatörüydü. ofiste işbirliği yapıp yetkisini aldılar. kimseye bulaşmaz ama canı istediğinde herkesi siler, taşır, el koyar. kısacası sorumsuz huur çocuğu.





    MAL ADAM



    bu spastiği moderatör yapan serkan'ı gibeyim. daha ne yazdığını bilmiyor, ne anlattığını, yazdıklarının ne anlama geldiğini daha da nickinin ne anlama geldiğini bilmiyor. mal adam'ın yazdıklarını okuyun, hiç birşey anlamazsınız.





    CEMiL



    başlıklarında ben oçum diyerek kendine yakışır şekilde ne olduğunu söylüyor. adam haklı.





    Z J M



    sapık oç. sözlükte kendi kendini yüceltir, ben sizden üstünüm, birinci nesilim, siz çocuksunuz, sözlüğün ağası benim diye üstünlük taslar. sürekli kendi resmini atıp başlık açar ve trend yapar. sahibi sağolsun, ablasını gibiyor sonuçta ya da anasını. birde bunun köpekleri var, 7/24 bu sapık o.ça taparlar. ne varmış bu yavşakta ben anlamadım.





    AMY POND



    şişman huur çocuğu. sözlükte bir tak yapmaya çalışıyor onu anlamadım. ben kadınım diyerek koca ve sert zütünü çekip sözlüğe atar. nesi seviliyor bu şişman huur çocuğunun, anlayamıyorum. sözlüğün şişman amlısı işte.





    AYNALI TAHiR



    sözlüğün ilk muallak huur çocuğu. askere gitmemek için zütünü gibtirip pembe teskere almıştır. açtığı her başlıkta zütünün resmi vardır. yani zütünü çekip bailık açar. açıp da tahrik ettiğini zanneder, milletinin midesini bulandırır. ayrıca aynalı tahir bir lgbti destekçisi ve sempatizanıdır. z j m e aşıktır, zütünü ona gibtirmesi için elinden geleni yapar. sözlükte muallak yazar istemiyorsanız, bunu sildirmek için uğraşın.





    CENABET BAKiRE



    sözlüğün en büyük huur çocuklarından birisidir. kimse bu yavşağı sevmez, kendi kaslarıyla övünüp millete hava atar. büyü yaptığını zanneder, büyü yapmasını bile bilmez. sürekli dayak başlıklarını açıp yazarları kendi ayağına çekmeye çalışır. yoklukta ya kum torbasını giber ya da oyuncak örümceğine asılıp osbir çeker. tipi johnny bravo'ya benzeyen bir o.ç o kadar.





    PORFAVOR



    sözlüğün en primci(ne derseniz deyin) adamlarından biridir. ortalığı karıştırmayı sever. kaç kere çaylak yese de yine yılmayıp sözlükte huurluk yapar. sebebi ise annesinin fahişelik yapmasından dolayı sözlükte fahişelik yapar. mesela solcuları kızdırmak için sağcılık yapar, atatürkçüleri kızdırmak için dincilik yapar, anticileri de kızdırmak için sempatizanlık yapar. sözlükte gördüğüm en huur yazardır kendisi. bu arkadaş çaylağı değil siliği hakediyor. avatarına kız resmi koyarak da huurluk peşinde olduğunun göstergesidir.





    PEÇETEDEKiATMiK



    tespit, kız meselesi altincisi adminidir kendisi. dötüncüleri iyi temsil eder. bu arkadaşa yüz verirseniz zütü kalkar ona buna ya da size çatar. amcuk ağızlı, zütünü gibip o zütündeki dölleri peçeteyle sildiğimin oğlu... aynı dediğim gibi bu soytarı dötüncüleri iyi temsil eder üstelikle oybirinci olduğum için... kendisi dötüncü değil zütüncüdür.





    BATARANG



    bir batman fahişesi olan inci yazarıdır. bu yavşak inci sözlüğün bütün moderatörlerin zütünü ve gibini yalayıp yükselişe geçmiştir. serkan'dan sonra gelen ikinci yalaka yazardır kendisi.





    ASiNOiC



    ikinci porfavor deseniz yeter, o da huur o da beğeni toplayan oçlardan birisidir. sürekli silik yemesinin sebebi yaptığı huurluktur, porfavor ile bu işi sürekli yaparlar.




    edit: birkaç daha soytarı ekledim, bir bakın...

    edit2: porfavor kendisi listede bulunmaktan hoşlanıyormuş.

    edit3: feresi listeden çıkardım. zaten kendisi ziktir olup gitmiş.
    ···
   tümünü göster