/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +1
    Şöyle hissediyorum;zaten mutlu ve huzurluyken, ben seni hep mutlu ederim diye hayatıma girdi ve ortalığı yangın yerine çevirip, çıktı gitti!! Bi gece çok içip yurdun önüne geldiğinde'canım acıdı, çok ağladım'diyip ağlamıştı.O kızdan bahsettiğini anlamamış gibi yapmak, işime gelmişti ve eminim 2 güne kalmaz kolunda bir kızla arz-ı endam edecek söz konusu 'adam'! Bunuda buraya bırakıyorum.

    Böyle yanına sokulurdum ve dünyanın en güvenli yeri ilan ederdim orayı. Bizden geriye kalan, hatırlamak istediğim tek şey o huzurlu anlardır. Ben en güzel günümü de en kötü günümü de seninle yaşadım. Övün!
    Bi akşam bi rakı masasında, Abi çok seviyodu beni. Ağlamaktan krize girmişti,onu öylece bırakıp çıktım evden. içim yanıyor abi! diyecek misin?

    Bu yapılanın Türkçe karşılığı ne biliyor musunuz?
    'Bir kıza yazık etmek' !

    Ben otobanda sürdüğü arabanın direksiyonuna vura vura beni bırakma diye ağlayan adam da gördüm. Senin gibi arkasına bakmadan gideni de.

    Hiç bişeyin ortasını yaşamadım ben. Ya ölesiye çok sevildim,'bakmaya kıyamadığım' diye sevdi
    ya da beni hayatında bile istemedi karşımdaki.
    Ne savaşları boşuna vermişim meğer... Bir hiç için savaşılır mı? Savaşmışım!
    Güzel günlerimize ayıp etmek istemem. Ama hayata döndüm be! Nefes aldığımı hissediyorum. Tamam belki keşkelerim de var ama şükrüm daha çok.

    Sevmeyen adam şunu yapamazdı bunu yapamazdı diyip duruyordum. Ama isteyen her rolü öyle bir oynarmış ki sevmesine gerek bile kalmazmış. Bugün bir kere daha bize yazık ettiğini anladım!!! Ama bu daha iyi günlerin. Şuan benim ektiğim hasatı topluyorsun. Ama kış elbet gelecek!
    ···
   tümünü göster