/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +5
    islamda der ki işi ehline bırakmak lazım bu ülkede önceden ekgib aksak da olsa liyakat işlerdi yeteneği olan eğitimi kariyeri olan o hedefledi makama gelirdi.Şimdi akp teşkilatlarından geçmen gerekiyor gelebilmen için.

    Valla geçmişle kıyasladığında al sana büyük bir fark
    ···
    1. 1.
      -5
      Ezberci konuşuyorsun dostum. Çünkü geçmişteki hükümetler bi halta yaramadı. Ülke taka battı. Biliyorsun sen de büyüklerimizin çektiklerini. işler ehline bırakılsaydı o zamanlar o durumda olur muyduk ?
      ···
    2. 2.
      +3
      Ezberci konuşuyorum :D

      Peki ben ezberci olayım yahu daha önceki sıkıntıları olan ülkede ekonomik sorunlar vardı.Ama insanlar geleceğe umutla bakıyordu umutla illaki daha öncede olmuştur torpil iltimas ama bu denli bu kadar kadrolaşma hangi hükümette yaşandı elini vicdanına koy söyle
      ···
    3. 3.
      -2
      Altta hıyar sana laf sokmuş. Neyse. Bana şunu söylüyor musun ? Şuan ülke geçmiş ülkelere göre çok daha fazla ilerleme kat etti. Çok daha rahat bir konumdayız. Daha gelişmişiz. Bu her yıl devam etmiş. Yani böyle şeyler olsa illaki vardır da bilmeyen adamlar başlarda olsa bunlar nasıl olacaktı ?
      ···
    4. 4.
      +2
      şuan iyi bir konumda olmamız bu yapılan haksızlığı değiştirmiyor ki evet geçmişe göre iyi konumdayız ama kadrolaşma var hemde fazlasıyla
      ···
    5. 5.
      -1
      Büyüyoruz ve her yıl üstüne koyarak ilerliyoruz. Kötü bir şeyler olsa bu mümkün olmazdı bence. Çevreme bakarak konuşuyorum. Öğretmen komşum var. Daha 3. senesinde altına 25 binlik araba çekti. Örnek yani bu. Şimdi eskilere dönüp baktığımda ve şimdiye baktığımda daha iyi bir hükümet varsa neden riske atayım bunu ? Ve bu şey değil ki hani şunu da deneyelim bunu da deneyelim. Belli bir düzen oluşmuş. Böyle de devam edecek gibi görünüyor.
      ···
    6. 6.
      +1
      Büyüyor muyuz? Ulan buğday ithal ediyoruz ne büyümesi
      ···
    7. 7.
      0
      senle iyi gibiydik de şu salak geldi bozdu işte
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster