/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 126.
    0
    Birikimden kastım mesleğe daha önce başlayıp çok daha erken senede emekli olsa aynı koşullarda olmayacağıydı. Ayrıca öğretmen komşum var. Henüz 3. Yılında ve iyi bir araba aldı kendine. Asgari ücretle çalışan da var ve sıkıntıda değiller. Lüks hayatları yok. Doların aşırı yükselmesinden dolayı biraz sıkıntıya girmiş olabiliriz ama düzelecektir. Dolar tüm birimlerde değerini arttırdı. Euro dolar paritesi 1e yaklaştı. Haliyle biraz sıkıntı yaşadık.

    Ingiltere almanya ile bizim milletimiz devletini sevip korumadıkça sidik yarıştıramayız. ingilterede dayım yaşıyor. iyi bir hayatı var. Ama ingilterenin sömürmediği devlet yok. Almanlar çok çalışkan millet. Hepsi devleti düşünüp hareket ediyor. Yani suçu akpye mi atmak lazım. Vergisini kaçıran bizde verebildiği kadar zarar verenler bizde. Bence suçlu bizleriz.
    Geçmişin izlerini de halen taşıyoruz. Kısmen sömürülen bir devletiz. Hedef 2023 ama 2023de lozan bitmiyor maalesef. Geçmişteki hataların bedelini hala ödüyoruz ve ödeyeceğiz de. Benim için kişilerin bir önemi yok. Devletim için çalışıyorum. Mevcut hükümet de dediğim gibi kıyasla en iyisi. Şikayet etmek için sebep bulamıyorum. Eyvallah yorumun için
    ···
   tümünü göster