/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +4
    Ulan arkadasımı görünce çıldırdım. Yani en azından bir teşekkür etseydin aq kızı. Neyse gibtir et dedim ve arkadasların arasına döndüm. Gene böyle takılıyoruz. Kızla kantinde karşılastım. Selam verdim. Tanısıyor muyuz dedi. Ulan nasıl sinirliyim. Hani kopya vermiştim vs. Dedim. Özür diledi gitti.

    Aga o sıralar safımki ne safım. Neyse Çocukluk arkadasımı buldum. Öyle eski günleri yad etme bahanesiyle Çocukla tekrar samimiyet kurdum. Bir şekilde cocuğun yanına git gel, git gel iyice kızls kesişir oldum. Ulan o aralar da aşk denilen şeye kaptırmışım kendimi, kıza iyice bağlandım. Neyse kıza yavşamaya başladım. Ama neler yapıyorum. Bir de saf ki ne saf önüme milyonlar koysalar almam. O kadar safım. Kızla bir şekilde yakınlastım. Evler de yakınmıs. Beraber git gel yapmaya basladık. Daha doğru ben zütümü yırttım olması için. Neyse kız gün bana dediki:

    - erkek arkadasım gelecek bugün kanka sen tek git.

    Hem erkek arkadaş lafını açtı hem de kanka demiş oldu ilk kez. Resmen yıkıldım. Eve dönene kadar çocuk gibi ağlamıstım. O ara taksa başlamaya karar verdim. Dedim bari spor yapayım. O arada Mehmet dediğim arkadasım zayıflamaya baslmıs üstüne sevgili yapmıstı. Neyse aradan 3 4 ay geçti ben bu kızla yakınlastım tabi kanka ayağına. Arada sarılıyorum vs. Bakın cocuk gibi mutluyum ona dokununca, bakınca amk. O sıra taksa da iyice sarmısım güzelce gidiyorum.

    Neyse tam 1 sene kanka ayağına devam etti. O sıralar bu kızın o yılki 4. 5. Sevgilisi falandı.. Ona rağmen umrumda değil. Neyse o sıra Mehmet dediğim arkadasım yemin ediyorum ibreti alem bir değişim geçirmişti. zütü göbeği olan, memeleri sallanan cocuğun six packları bile cıkmıstı. Bakın şok geçirdik hepimiz. (3 ay ara). Neyse o çocuğun gazıyla bende spora başladım. O sıra Mehmet de arayı açmaya başlamıştı. Aradan 2 3 ay geçince tamamen gibtir çekti. Onun yanında yannan gibi kalıyorduk çünkü. Adam bize gibtir çekince 3 arkadas uzun süre kendimize gelemedik. Ulan ı kadar zamanıdır arkadasın. Vücut yaptı diye sattı. Neyse bende o ara spora başladım. 3 4 ay gidince bi özgüvenli gelmişti. Ama gene safım. O ara kızın, (adıma irem diyeyim) sevgilisi bunu aldatmıstı. Krizi fırsata çevirip açılmayı düşünüyordum. Buluşalım dedim vs. Bir baktım yanında baska erkek. Bu kim dedim. Kankam dedi. ikiniz de Kankamsınız tanısın dedi. (huur Çocuğunun biriydi). Ben dedim işim var eve döndüm. O ara haftasonu facede geziyorum. Bir baktım o kankam dediği Çocukla iç içe poz. Altta canımın içi kalp.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster