/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +3
    O ara zaten kafayı yedim. Artık tamamen kızla kanka ayağına sarılıp öpmekti hedefim. Tam 2 sene boyunca kız en az 10 sevgili değiştirdi. Artık kızla toplam 3 sene kanka ayağına takılıyordum. O ara da spora 3 senedir gidiyorum. Çok sağlam bir vücut yapmışım. irem diyor şu arkadasımı sana ayarlıyım, yok bunu. Ben alayını reddediyorum. Ulan bir gün bana sen geymisin dedi. O an ağlayacaktım. Yok ben sadece ilişkiye hazır hissetmiyorum diyip ektim vs.

    Allahın her günü beraberiz artık. Ciddi anlamda kızı elliyorum, sarılıyorum. Öpüyorum. Sevgili değiliz ama her şey var. Bi elini tutamıyordum.. Neyse baska okula gidecektim son sene. O ara vedalaştık. Bana sarıldı, öptü ağladı kollarımda. Beni bırakma kanka seni çok seviyorum diye. Bende seni çok seviyorum diyip ağlıyordum. Ama benim ağladığım baskaydı.. Neyse otobüsle eve giderken mesaj geldi. Çantanın ön gözüne bak diye. Açtım bir baktım mektup. Okumaya başladım. Abi otobüste hüngür hüngür ağlıyorum. Mektup nerde şuan bilmiyorum ama cidden çok etkisinde kalmıştım. Bana olan sevgisini vs yazmıs, karikatür çizmiş. Bana sarılırken resim vs. Abi ama asla sevgili gözüyle değil. Resmen bir kardeş gözüyle.. Neyse 3 ay kadar görüşemedik.

    O sıralar sinemalarda güzel filmler var. Avengers vardı hatta. Aradım dedim sinemaya gidelim. Bulustuk falan. Direk kollarıma atladı. Kokusunu içime falan çektim. Acayip mutluyum ama. Aldım kolunu attım omzuna geziyoruz. Bütün forumu gezdik kol kola. O gün dedim ben bu kıza açılacağım. Ölmek var dönmek yok. Sinemaya girdik. Kol kolayı. Kafası omzumda. Eliyle bana yemek yediriyor. O sıra bende vücut yapıyorum ama ölümüne bulktayım(bufalo gibiyim kaslar gözükmüyor bile). Neyse sinemada aşk filmindeyiz bir de. Ve o istedi. Yalvardı, naz yaptı. Dedim kesin zarf atıyor. Neyse sinemada elini tutmaya cesaret edemedim. Her şeyi yaptım olmadı amk.. Neyse filmden çıktık dışarıda yürüyoruz. Yolda plan kuruyorum. Kolunu çekeceğim ve seni seviyoruz diyeceğim vs. Bir baktım bağırıp çağırıyor. Yok nerede olduğum seni ilgilendirmez vs. Kapattı. Kim dedim. Sevgilim dedi. Bakın öyle kaldım..
    ···
   tümünü göster