/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 101.
    +1 -2
    şimdi erdoputçular saldırır yazacaktım ama zaten saldırıyorlar. bu insanları anlamıyorum ya. darbe darbe dediniz durdunuz tamam iyi güzel, haklısınız bizimde gördüğümüz bu. bir darbe gerçekleşti, peki yıllardır hükümette yer alıp, yıllardır hocaefendi hocaefendi diye fetö bininin zütünün dibinde duran bu darbeye zemin hazırlayan insanlar neden hala tutuksuz neden hala el bile sürülmüyor? neden o dıbınakoduklarım kandırılıyor da, vatani görevini yapan, anadolunun köylüsü gariban asker kandırılmıyor mu?
    pkklı teröristlerle masaya oturanlar bu ülkenin geleceğini düşünmek için mi oturmuştu? bir tane yapılan işte tutarlı olsalar eyvallah. al sana güzel bir ipucu

    devlet kadrolarından fetöyü tasfiye et, yerine nurcuları süleymancıları menzilcileri koy.

    ee ileride bunlarda darbeye kalkışırsa? kaldı ki ,bundan adım gibi eminim.
    ···
    1. 1.
      0
      Cok guzel yazmissin panpa. Herkes once kendini elestirecek, sucu en once kendimizde arayacagiz. Ben neden boyle seyler yazdim? Hukumeti karalamak icin mi? Hayir. Ben karalasam ne yazar ki. Kac kisi bana inanir? Benim karsi ciktigim nokta hicbir seyin aydinlatilmamasi. O zaman aydinlatin. Anlatin her saniyesini darbe girisiminin. Ben de boyle seyler yazmayayim.
      ···
   tümünü göster