/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 126.
    +4 -3
    bimer şikayet edildi.

    fetöcü ağlıyordu gözleri yaşlı kesin bu gavatın aileisnden biri torpılle girdiği yerden fetöcü diye alındı inci sözük +15 veletlerın olduğu platformda ağlıyor yazık
    ···
    1. 1.
      -2
      ailemde kimsenin uzaktan yakindan fetoyle alakasi yok. annem babam emekli devlet memuru. siyasi gorusleri geregi cemaatlerden medet ummazlar. cehape olarak bilirsiniz siz.
      biz sulalece yillardir fetoye feto deriz. once hoca efendi hazretleri diyip sonra kandirilmisiz, feto oldu adi demedik sizin gibi.

      istedigin yere gibayet et. gibayet gerekcen ne merak ettim. gibayet numarani ver de beraber takip edelim. " aybi daybeye tiyatyo diyoylay bunlay" mi yazdin ?
      ···
    2. 2.
      0
      hatta soyle diyeyim sana. babam zamaninda il muhasebe muduruyken, sirf cehapeli oldugu icin haymana ilcesine tayin ettiler (merkezden tasraya surduler yani). yerine de sizin hoca efendinin elemanlardan birini getirdiler. babam 1 ay kadar once merak edip bakmisti (yillar icinde adamin pozisyonu da yukselmis tabi). bu adam maliye bakanligi fetoden ihrac edilenler listesinde gorunuyor. babamin hakkini feto ve devlet ortaklasa yedi.

      ayni zamanda annemi de yine merkezden ankara/gudul ilcesine surduler. dusun, babam haymana, annem gudul. halbuki yonetmelikte "es durumu" denen bir kavram var. eslerden birisi, digerinin yanina tayin edilmek zorunda. siz bilmezsiniz tabi nereden bileceksiniz. 3 sene once kol kolaydiniz. sizin cemaat/hukumet dansinizin sonuclarini hep bizim gibi cehapeliler cekti.
      ···
   tümünü göster