1. 451.
    +2 -1
    selam ben vv cephei galaksisinden astronot selahattin. bana kısaca selo da diyebilirsin.

    bak benim güzel kardeşim..

    ben çok gizli bir görev için, afedersin yannan şeklinde bir tüpün içinde uzaya fırlatılan bir mekiğin içinde yarı baygın, havada yarı taklalar atarak süzülür vaziyette çalışan bir uzay gemisi operatörüyüm.

    burada afedersin sıctığım tak bile klozetin deliğine yarım saatte varıyor. aterideki uçan mario gibiyim, durum sv_gravity 999 yani sen anla gerisini.

    neyse mevzuya gireyim..

    bir gün bu dipsiz uzay boşluklarında heder olmaktan sıkılıp, fiber boardlu, süper internet çözücü kompütırımla uzay-zaman dilimindeki ağlar arası internette gezinirken inci sözlük diye bir site keşfettim.

    başlarda burayı okuyup çok gülüyordum. hatta bir entrye hohahhihohahaha şeklinde gülerken kendimi kaybedip, yanlışlıkla hedeften 12.5 milyon ışık yılı uzaklığa gittiğim bile oldu. dönüşte geminin mazotu bitti. sağolsunlar, yolda 3-5 warp operatörüne rastladık da, gemiyi 8 milyon ışık yılı ötedeki benzinliğe kadar kaktırdık, anamız ağladı. inanır mısın, liseli binlerin zaa xd, qandırdım xdxd vs. gibi gibimsonik paylaşımlarına bile alışmıştım burada.

    ama her şeyi senin o yazdığın yazı bitirdi.

    son 2 haftadır sokarım böyle uzaya deyip işi gücü bıraktım. niye mi? çünkü seni takip ediyorum ve yazdıklarını okudukça içimde biriken nefret, oraya gelip ağzını yüzünü gibmemi daha da şiddetle kamçıladı.

    az önce geminin çayhanesinden benim çırak fethi geldi, şuan ip numarani bulmaya çalışıyo. bulunca ip numarandan dünyadaki uzay-zaman koordinatlarına da ulaşıp, geminin turbo ışınımlı süper kalkanlarını ananın dıbına zart diye takmaya gelecem huur çocuğu. bekle beni.
    ···
   tümünü göster