/i/Tespit

  1. 1.
    +3
    Ebesinin örekesi kadar büyüklükte ama insanlara yetemiyor züt kadar dünaya da sonsuza kadar yaşayacakmış gibi hiç bi gib yapmadan sokuk görüşleri benimseyip onlara inanıp hayatlarını onlara göre yaşıyorlar.

    Ne kadar saçma lan!? Hayır aklınız alıyor mu ya? insanlar dünya savaşlarına giriyor ölüyor ne uğruna? gibik insanların gibik görüşleri yüzünden. Ya az etrafınıza bakın özürlü pekekentler, koskoca evren var lan sen kimsin lan kancık? Ne olacak bütün dünyayı gibsen, gibinle huzur ve barış yayamadıktan sonra? Bak insanların ne kadar küçük olduğunu bir düşünün lan.

    Şöyle küçük bir tespitte bulunalım mesela; Koskoca arabalar var dimi? Hummerlar lumular onlardan büyük binalar var koskoca binalar var. Ama çok değil biraz uzaklaştığında bırak insanları o koskoca binalar bile sadece renksiz noktalar oluyor ve bir şehri kuşbakışı görüyosunuz.

    Ne kadar büyük geldi gözünüze değil mi? Üzgünüm ama ordaki insanlar birbilerini yargılamak ve kendinden olmayanları dışlamaktan fazla bir şey yapmıyorlar (çok büyük çoğunluk). Neyse büyüklük konusuna dönelim.

    Bahsettiğim bu şehir görüntülerinden bir kaç bin tane düşünün, heh düşündünüz mü? Artık küçük bir ülke yapabilecek kadar noktamız ve insanımız var ama bunu şöyle başka bir binle birlikte düşünelim. Artık bir kıtamız var! Bundan da 7 tane daha düşünelim. içindeki ölünce hiç bir işe yaramayacak görüşleri ve kaprisleri olan insanlarla birlikte. Artık bir DÜNYA'mız var! NE KADAR DA BÜYÜK DEĞiL Mi? Ama bu dünyadan büyük kaç tane gezegen yıldız galaksi kara delikleri ve koskoca evreni düşününce kusura bakmayın ama yarram kadar bile büyük değil.

    Yani demem o ki beyler, kardeşler gibik bir hayat yaşamayın. Bırakın o sınavdan kötü alın, bırakın o patron sokuk sokuk konuşsun, bırakın çocuğunuz vazoyu kırsın; oyuncağını kırsın, topunu patlatsın; bunlar takılacak şeyler değil bizler bir toz bile değiliz sadece tek bir hayatımız var, ONU YAŞAYIN!

    (Çok atarlı gibi oldu ama eğer bu dünya da bir görüşüm olmak zorundaysa bu olmalı diye düşündüğüm için ve diğer görüşlerin saçmalığını belirtmek için bunu böyle yapmam gerekti. Eğer buraya kadar okuduysanız da teşekkür ederim belki gözünüzü kanattım ama buna değeceğini düşünüyorum)
    ···
   tümünü göster