1. 51.
    0
    öncelikle hamdi sopayı getir ve ozipcan'ın gitmesine neden olan inci yönetiminden tatmin edici bir açıklama beklediğimi belirteyim. hangi mantıkla büyüdünüz, hangi düşünce sistemiyle yaşıyorsunuz diye sormak istiyorum. üzücü olan şey şu ki
    hamdi de benim gibi düşünenlerde yanılmış demek ki mal taklidi yapanlarımızdan çok gerçek malların barındığı bir yer haline gelmiş burası. yanıldığımı görmeyi çok istiyorum ama hiç sanmıyorum,en büyük hata hamdi'ye yapılmış zaten.

    bu yazımı çöplükte görürsem, gördüğüm anda gibtirip gideceğim merak etmeyin...

    @49 şimdi sana gelelim. birinci nesil bi 'abi'nin bunları demesi gerçekten üzücü ama yönetimin yaptıklarını görünce senin üstlendiğin korumacı tavırda şaşırtmıyo beni. atladığın çok önemli bir şey var dediğin gibi burası bir tiyatro sahnesi, gerçek hayatta tiyatro sahnesinde oyandığın karakter gibi yaşayamazsın. incisözlük birçok kere zirve yapmış bir oluşum diğer hiç bir buluşmada böylesi arsız ve iğrenç edimlerde bulunulmadı.

    eğer sen incisözlüğün adını kötüye kullanan sülükleri koruyorsan seninde onlardan bir farkın yok demektir. bunları sana benim gibi üçüküncü nesil bir binin söylemesi de ayrı bir utanç olmalı senin için.

    inci bu tavrı korumaya devam ederse bir çok kişi bırakıp gidecektir zaten,sen ve senin gibi algısı yerlerde sürünen, benlik ve altbenlik kavramlarının ayırdına varamamış liselilerin yuvası olacaktır.

    olan-biten'e baktığım halde anlamlı hiçbir şey göremedim. umarım ben birçok şeyi yanlış anlamışımdır da yapılacak açıklamayla züt olurum, sevgiler...
    ···
   tümünü göster