/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +74 -24
    Merhaba panpalar ben kutsal beni bilen bilir. Bugün başıma gelen çok acı bir olayı anlatmak istiyorum, hala etkisindeyim. Hatta hala şoktayım diyebilirim. Neyse bugün hasteneden rendavu almıştım, kolum da bir ağrı oluyordu onun için gitmiştim sabahtan. Öğlene doğru hastane de işlerim bitti. Bir şeyimin olmadığını öğrenmiştim. Mutluydum..

    Öğleden sonra belediye otobüslerinin geçtiği durağa doğru gittim. Durakta ayakta bekliyorum diğer insanlar gibi, belediye otobüsü geç gelmişti. Baya da bir kalabalık vardı, kentkartımı basıp arka tarafa doğru geçtim, her yer sıkış sıkış. Oturacak tek bir yer bile yoktu. Neyse sonra ki durakta bir insan demekten haya ettiğim bir canavar, bir sapık şerefsiz mahlukat bindi otobüse. Biner binmez bana baktı tip tip gülümseyerek yanıma geldi. bi 5 daka sonrasında arkama doğru yavaş yavaş geçti. Ben her şeyden habersiz, telefonumdan arkadaşımla mesajlaşıyordum. Dalıp gitmişim yani anlayacağınız telefona doğru. Sonra birden arkamda bir el hissetim popoma bir el uzanmıştı. Gözlerim faltaşı gibi açılmıştı, dönüp bakmaya bile cesaret edemedim. Hemen ardından bir hamle daha yaparak, ön tarafımı ellemeye başladı.

    Bildiğiniz cinsel tacize uğruyordum, sesimi çıkaramadım. Çünkü şoktaydım, birinin durumu farketmesini beni taciz edenin linç etmesini bekliyordum. Ama hiç kimse bizim olduğumuz tarafa bakmıyordu. Sapık canavar beni hala tacize devam ediyordu. Artık gözlerimden yaşlar geliyordu, yavaş yavaş kafamı arkaya doğru çevirdiğim de yaşlı teyze bana bakıp pis pis gülüyordu. Sinirlenerek bir hışımla, teyze allah aşkına sen napıyorsun zütümü yarramı niye elliyorsun? Oldu olacak yatır gib dıbına kodumun diyerekten tokatı yüzüne bi çarptım. Otobüstekiler bu durumu twerk yaparak kutladı. Bende artık tacize uğramış bir insandım. Bu durumun ağırlığını kaldırmak çok zor ama elbet bir gün unutacağıma inanıyorum. Pazartesi günü için pgibayatriden rendavu aldım, inşallah başıma bir daha böyle bir şey gelmez. Beni dinlediğiniz için teşekkürler
    ···
   tümünü göster