/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    Ertesi gün okula gittiğimde herkes bana sanki annelerini gökdelenden atlayıp da deliği tutturup gibmişim gibi bakıyordu takdir ve nefretle ... Çocuklar okula ge 2. dersin başında mudur yardımcısı yanına çağırdı . Niye olduğu belliydi. Yusuf yusuf çekerek odasına gittim. Sinirli olmasını beklerken güler yüzle karşıladı beni. Yanında diğer mudur yardimcimiz da vardı iyi polis kötü polis mi yapcaklar len mk derken dersler nasıl gidiyor falan konuşmaya başladı. Ben şaşırdım tabi ama hiç bozmadım istifimi . Moral konuşmasına çağırmış beni olaydan haberi yokmuş . Boşa telaslandim len mk diye diye gittim odadan. Sonradan da zaten çocuklar sorun çıkarmadi olaysız kapandı mevzu.

    Arada yağmur la Emir i konuşurken görüyordum tenefuste sinir oluyordum . Kıza seni seviyorum deme vaktim gelmişti ama diyemiyordum. Korkuyordum ya onu kaybedersem ya bana soğuk davranmaya başlarsa diye endiseleniyordum . Elimde değil kız huri gibi geliyordu.

    Neyse ilk dönemi bitirdik bi şekilde . 2 .dönemin başlamasıyla bir de ne goriyim aynı apartmanda oturduğum tek dostum diyebileceğim kankam Ulaş .Süprüz yapmış bin dememiş geleceğini. Yani tahtina kavuşmuş uzun adam gibi oldum siz düşünün durumu .

    Tam sevindim bi tarafta dostum diğer tarafta sevdiğim kız derken Emir ile yağmur ikinci döneme sevgili girdiler . 15 tatilde konuşmuş etmişler bi yerlerden çıkmaya başladılar. La kıza açılmayan aklımı gibiyim dedim. Ve üzüldüm deliler gibi ağlamak istedim . Ama okulda yapmadım normal olarak . El ele dolaşıyorlardi ve ben sinirden kendimi gibicektim. Tabi ulaş bana bişiler olduğunu anladi ve ne oldu diye sordu. Anlattım bu ikisi çıkmaya başlamış diye. O da sinir oldu Emiri zaten sevmezdi. Allahın saykosu gitti ertesi gün çocuğa ne bakıyorsun diye kafa attı. Çocuk daha ne olduğunu anlayamadan ayırdık olay daha büyümedi. Ama burda kalmazdı yargı dağıtılmaliydi. Cc yogurtos Cc
    ···
   tümünü göster