/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -1
    Size hayatımı elimden geldiğince anlaticam uzun olucak rez alın. Neyse uzatmadan başlıyim.

    Ben 2 çocuklu memur bi ailenin büyük oğluyum.
    Bi tane de küçük erkek daha var. (Ama tüm guzel ozellikleri ben toplamisim kankiler .)Ne çok bolluk ne de çok yokluk içinde büyüdüm. Ebeveynlerim ellerinden geldikçe ihtiyaçlarımi karsilamislardir şimdiye kadar. Küçüklukten gelen ailenin ilk erkek torunu olma rahatlığım var. Bi vazomu kırdım "Amaaan kırsın taşağına kurban onun "şeklinde büyüdüğümü tahmin edebilirsiniz. Ama bu rahatlik hep devam etmedi tabi ki .
    Anasınıfına gecmem ile bitti bu rahatlığım bitti.
    Yalanına sokuyim nerden hatırliyorsun anasınıfı yıllarını dicekseniz günlük tutturmus annem bana taaa o yaştan başımdan geçenleri falan yazmışım pgibopat gibi. Neyse devam ediyim. Anasınıfında başıma gelen hoca tam bir huur yani başka açıklaması yok. Kocasıyla kavga eder sinirini bizden çıkarırdi. Kızı da bizim sınıftaydi. O yüzden erkeklerin halini düşünün mk. Bi de ben mal gibi kıza aşık olunca ...

    işte sıkıntılı geçen anasınıfı yıllarından sonra ben ilkokula başladım. Ama yani pısırık sessiz bi tip oldum. Arkadaşlarım beslenmemi alır bişey diyemem falan. Hoca tahtaya kaldırmaya çalışır kalkmam. Hocam bendeki potansiyeli farketti tabi daha zorluyor mk .Ben gibsen kalkmam ama kızıyor bi de bana .Haberi yok ki anasınıfında neler yasadigimdan. Anlayacağınız okulda asiri mutsuzum ama aile içinde aşırı mutluyum .iki farklı yogurtos var o dönemde. Sonra işte benim notlar hep iyi böyle ama pısırık ve asosyal bi tip olarak geldim 8.sinifa bizim okulda ilin en iyisi . Kayıt aldirmak için falan Müdüre para veriyorlar torpil yapsın diye O yılda öğrenci patlaması olmuştu.

    Hikaye uzun sürecek .Bütün gün burdayim Siz rez alın
    ···
   tümünü göster