/i/Tespit

  1. 26.
    +10 -7
    Bu sabah izledim bu adamın o iğrenç vidyosunu. Bu vidyonun da çekilmesini sağlayan kimler biliyo musunuz? Bu haysiyetsizliğine ve saygısızlığına şahit olmamıza neden olan, o amina kodumun rasyonaliteden uzak filmlerini yorumsuz, kahkahalar içinde izleyenlerdir. Sizin de içiniz de var, ki yorumlara baktım, filmlerini ve oyunculuğunu beğenenler de oy almış. Oyunculuk yazdıysam da iki duble alkolün verdiği öz güvenle arkadaş arasında girdiği kılıklardır. Alaylı bir oyuncu bile denmez, kritik edilmeyi bile hak etmez bu haysiyetsiz, onursuz.

    Sen demişsin ya oradan şırnakta savaştı diye. Gerçekten uzun zamandır takip ettiğim inci sözlük, olayları üçüncü bir bakış açısıyla yorumlamayı bilmeyen gençlerle dolmuş. " sağda solda telefonuyla cırt cırt uğraşan çocuklar" ile dolmuş.

    Takip ettiğin sanatçının sosyal hayatı ilgilendirmediğinş düşünebilirsin, zira bu adam ne sanatçıdır ne de bilinçli bir birey değildir. Lisedeysen, veya öğrenip unutmuş olduysan hatırlatim.. " sanat sanat içindir - sanat toplum içindir" isimli manifesto başlıkları ana sanat kriterleridir. 100 sene önce de, şimdi de...

    Kendisine lafım var. Şahsi...

    ismini bile bilmediğim şarlatan, sen karı kıyafetleriyle halkın karşısına çıktın, arabada erkek arkadaşlarınla " sert" vidyo çekip paylaşmışsın. içindeki eşcinselliğini topluma agrasyon olarak yansıtma. Git o arabadaki arkadaşlarınla stresini at, sen de rahatla, bizi de varlığınla rahatsız etme.

    Kaybol, onursuz.
    ···
    1. 1.
      +1
      Ya kardes cok güzel yazmısın gözlerim yasardıda bu kadar beyin fazla biyerdenmi aldın belli degil zaten yoksa benden baska böyle yazıcak kimseyi görmedigimdenmi neyse sen bana bi mesaj at
      ···
      1. 1.
        -2
        Neyini guzel yazmis bebe. Kendini buyuk gostermeye calisan Ataturkculukle alakasi olmayan liseli ergenin teki. Millete liseli, velet diyerek bi kendinde akıl var saniyo. Belli bir yaşın üstü olsaydın "Nolmus Şırnakta askerlik yaptiysa" kafasinda olmazdin. gibe gibe saygı duyacaksın vatanı için savaşana kurşun yiyene.
        ···
   tümünü göster