/i/Tespit

  1. 26.
    0
    Panpa söyle cezam ne benim.

    Hırsızlık yapmıyorum. Yaşlı insanlara elimden gelen her konuda yardım ediyorum. Sokak köpekleri için hep dışarı su bırakıyorum. Kadına saygı gösteriyorum. Tacize tecavüze karşıyım. Ama inanmıyorum. Şeriat olsa cezam ne olur? Ciddi ciddi soruyorum.
    ···
    1. 1.
      0
      Bak pampa kuş gibi düşün tek kanatlı kuş ucabilirmi sen tek kanadını kullanıyorsun 2. Kanattı inanmak zaten allah bana inanmayanı öldürün demiyorki
      ···
      1. 1.
        0
        Panpa bi alttakini oku. Adam açıklamış. Buraya din var yok tartışması yapıp tatsızlık çıkarmaya gelmedim. Sadece şeriatteki cezamı öğrenmek istedim. Hemen altında da açıklamış arkadaş.
        ···
    2. 2.
      0
      Dinden çıkmanın cezası .

      Dinden çıkanın öldürülme kanıtı ise Buharideki “dinden döneni öldürün” hadisidir."
      Allah'tan başka ilah olmadığına ve benim de Allah'ın elçisi olduğuma şahadet eden Müslüman bir kimsenin kanı(nın akıtılması) şu üç hal dışında helal değildir: Zina eden dul, (öldürdüğü bir) cana can ve cemaattan (islâm'dan)ayrılarak dinini terk eden kimse."

      istersen dünyanın en iyi adamı ol. Bu coğrafyada doğar doğmaz kimliğine yazılan din islam. Sorgulayıp araştırıp bu dinden çıkınca cezamız ölüm...
      ···
      1. 1.
        0
        Teşekkür ettim panpa açıkladığın için
        ···
      2. 2.
        0
        Pampa aynı durumdayız. ilk bizim canımıza kast ederler bu yobazcıklar...
        ···
      3. 3.
        0
        Sadece güzel taraflarına bakıyor insanlar. Şeriat çözüm değil. isterlerse bu kanunlara da el kol kesmeyi ekleyebilirler. idam gelebilir ama baştakiler çıkarcılık yapar diye güvenmiyorum. Nelere yasak geleceklerinin kimse tam olarak farkında değil. Sadece iyi taraflar yansıtılıyor ve iyi bir şey gibi anlatılıyor. Fakat günümüz şartlarına göre çağ dışı olduğunun kimse farkında değil. Birileri bir şeyler yazıyor ve insanlar da hemen inanıyorlar. Araştırma soruşturma gerçek mi yalan mı hiç yok. Böyle insanları kandırmak zevkli olsa gerek.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster