/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +33 -14
    ben başlıyorum panpalar, bi ismi allah er rahman er rahim...

    mayıs 1977: taksim katliamı
    mart 1978: beyazıt katliamı
    ekim 1978: bahçelievler katliamı
    aralık 1978: maraş katliamı
    şubat 1979: abdi ipekçi suikasti
    mayıs 1980: çorum katliamı
    mayıs 1981: papa'ya suikast girişimi
    haziran 1988: turgut özal'a suikast girişimi
    mart 1995: gazi mahallesi saldırısı
    mart 1995: azerbaycan askeri darbe girişimi
    ağustos 2015: bangkok bombalı saldırıları

    bunlarla birlikte yasadışı uyuşturucu ticareti, haraç toplama ve insan kaçakçılığı...

    azerbaycan, kazakistan, çin, kırgızistan, türkmenistan, özbekistan, kıbrıs, rusya, suriye, tayland, belçika, fransa, almanya, hollanda ve isveç'te faaliyetleri azaltılmış veya yasaklanmış...

    küfürleri alayım...
    ···
    1. 1.
      +11 -9
      Taksim Katliamı : ABD ile Türkiyenin ilişkilerini bozmak isteyip zaten her alanda geri kalmış bir ülkeyi daha da geriye düşürmeyi amaçlayan solcuların amerikan karşıtı protesto yürüyüşünü kestiğimiz ve karşı koyduklarına ise her iki taraftanda kayıplar verilen yapılması gereken bir olaydı. Burada amerikayı korumadık , türkiyenin geleceğini koruduk , türkiyeyi savunduk.

      Beyazıt Katliamı : Beyazıt katlidıbını ülkücüler değil kontragerilla yapmıştr.

      Bahçelievler Katliamı : Abdullah Çatlı ve Haluk Kırcı ile beraber bir kaç arkadaşının 9 tipli öğrenciyi öldürmesi olayıdır. Peki neden öldürdüler ? Canları sıkıldığı için mi ? O dönemde abdullah çatlıda arkadaşlarını kaybetti , bahçelievler katliamı (katliam demeyi doğru bulmuyorum) bir intikam meselesiydi , sadece bu kadar.

      Maraş Katliamı : Şehit olan ülkücü kardeşlerimizin intikamıydı.

      abdi ipekçi suikasti : Şehit olan ülkücüleri kötüleyen , onların aleyhine belgeler bulunduran birisiydi , intikam alındı.

      Çorum Katliamı : Aynı şekilde alınan bir intikamdır.O katliamda atılan slogan

      " kanımız aksa da zafer islamın, Kana kan, intikam "

      bunun en büyük kanıtıdır.

      Papa'ya suikast girişimi : Bunun ülkücüler ile alakası yoktur , papa suikastini derin devlet yapmıştır.

      Özal Suikastı : Özalın ülkeyi bir neoliberalizm saçmalığına sürüklemesinin yanlış olduğundan dolayı yapılan gerekli bir girişimdi. Aynı şekilde bunuda ülkücüler yapmamıştır , derin devletteki kontragerillacılar yapmıştır.Özalı elinden vurduktan sonra " “bakin la, ben komando egitimi almis bir kontr-gerilla taklacisiym " sloganı atmıştır.

      Gazi Mahallesi Katliamı : Teroristlerin yuvası olan , teroristleri besleyen pisliklerin dolu olduğu bir mahalleydi , temizlendi. Aynı şekilde bunu yapanda ülkücüler değil , polisti.

      Azerbaycan Darbe Girişimi : Bunuda yapan ülkücüler değildir , tansu çillerdir.Ülkücülerin yaptığı söylentisi sadece ortaya atılan bir iddadır fakat tansu çillerin yaptığı kesinleşmiştir.

      Bangkok saldırısı : Saldırgan ile ilgili bilinen tek şey Türk olduğudur , ülkücü değil.

      Verdiğin örneklerin sadece bir kaçı ülkücülere aittir ve bunlarıda nedenleri ile beraber yazdım. Uyuşturucu,haraç toplama vs. bunlar ülkücülük ile alakalı değildi , bunları yapan kişilerin sorumluluğudur , ülkü bunu savunmaz.

      Kimse bizi azaltmadı veya yasaklamadı , sadece biz dinlenmeye çekildik (:
      Tümünü Göster
      ···
    2. 2.
      +8 -3
      hmm hepsinin mantıklı bi sebebi varmış yaw, taam panpa... kusura bakma panpa ben sizi salak zannettiydim, meğersem teröristmişiniz...
      ···
    3. 3.
      +1 -5
      anlıyorum , hdpyi meclise sokanlar sizler , şehitlerin katillerini besleyenler sizler , onlara para yollayanlar sizler ama terorist olan biziz , peki güzel yüzlü dar beyinli kardeşim
      ···
    4. 4.
      +1 -1
      Yarram yasin 15 astik kestik diye konusmayi ne seviyorsunuz amk laflara bak dinlenmeye cekilmis hele yarram. Ulkenin anasi gibildi delikanli olun da once teskilatlanmanizdaki iktidar yalayici muallakleri gibe gibe atin. Sonra kurulus ilkelerinize sadik kalin. Son 5 yilda ulku ocaklari denen yerler yalayicilik faaliyetlerini organize etmekden baska bir gibe yaramiyor daha laga luga yapiyorsunuz
      ···
      1. 1.
        -2
        bre dıbınakodugumun cocugu siz kimsiniz lan ? sağda solda " marksizm len amq , stalin len amq , halk kardeşliği moruq" demekten başka ne taka yaradınız , hepiniz sağda solda gezinen , hırsız huur cocugu ayyaslarsınız , 15 yaşmış karşına cıksam ananın dıbına geri girersin korkudan aptal gavat , bize laf atana bak yıllardır maskot gibi komedyenlik yapan sizin liderinizdir
        ···
      2. 2.
        +1
        Bak bak yarrama bak dili nasil uzuyor sanal alem ya. Amin feryadi onceki yazinda da benim ne solculugumu ne marksistligimi birakmissin. Cevabini orada verdim ama buraya da yazayim. Ocaginizin da solcunuzun da amina koyayim. Sorsan adamin komunist manifestosunu bile okumamistir gelmis burada marx soyle boyle diye atip tutar. Bu ulke boyle adamlari okuyup yanlis yorumlayanlar yuzunden cok kotu hallere sokuldu ama bir de sizin gibi hic okumayip ahkam kesen yannan kafalilar var ki onlar anasini gibti iste ulkenin. Onlar sicti siz sivadiniz. Abi beni adam et falan dersen pm at 5 10 kitap onereyim onlari oku anani satmadigin vakitlerde. Belki kafana bir seyler girer anasinin amina gtx 1080 soktugumun oglu seni.
        ···
      3. diğerleri 0
    5. 5.
      0
      Sustu ve yalamaya devan etti
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster