/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +7 -1
    KOMÜNIST SOLCU VB DEILIM ASIRI TURKCU BI INSANIM BAŞTAN SÖYLEYEYIM
    ulku ocaklarinin misyonu iyi eğitimli ağırbaşlı hayati idrak eden okumus vatana millete faydali gencler yetiştirmek ama gel gelelim vizyonu oyle deil. nekadar bos beles insan var ocakta. egitimli ust duzey insan yetistirmek falan da yalan olmus.bos beles sigarayi tesbihi cakiyi delikanlilik sanan . alparslan turkese laf etsen seni bicakliyacagi halde 9 igib hakkinda en ufak fikri olmayan. osmanli padisahlarinin 5 tanesini sayamayan tek tip cahil junior polat alemdar yetistirme yuvasıdır ocaklar. hele ocakta o reis dedikleri tipler varya.. 30 yasina gelip bi baltaya sap olamamis hala eli gibinde tek meziyeti silahla faceye fotolar atma olan sozde milliyetci ama ot ex alicagi zaman gidip en pkkli dan alan tipler. ulan şimdi sen ben bu tip adamin selamini almam ama 15 yasindaki cocuk boyle bos adamlari mafya saniyor. babasina anasina bagiran veletler bu adamlarin takunu yiyor. ozetle ocaklar tak yuvasidir.bi komunist vatana ne kadar zararliysa bu asalaklarda o kadar zararlidir
    ···
    1. 1.
      -1
      70li yıllardada aynıydı , o zamanlarda ülkücülerin başında gerçekten bu devlet için , millet için , ülkü için savaşan , bütün hayatını bu davaya , ülküye adamış adamlar vardı.O zamanlarda da bu saydıkların vardı , Abdullah Çatlı , en büyük mafyalardan biriydi , arkadaşı Sami Hoştan , kumarcıydı , suan da nasılsa o zaman da öyleydi fakat o zaman o kişilere yol gösterenler vardı. Başlarında durupta ülkü için savaşamaya , gönül verdirmeye çalışanlar vardı. Günümüzde ülkücüler unutulmuştur , mhp ülküsünü satmıştır , başında ki adam bunadı gitti , bir tane Sedat Peker aptalı çıkıyor kendine reis dedirtip el öptürüyor kendisini ülkücü mafyası olarak gösteriyor , bir kaç ay önce gördük oda dexerçi oldu. Demek istediğim ülkücüler her zaman aynıydı , 70 de neyse yine o , fakat o dönemde onların başında türkeş gibi , muhsin yazıcıoğlu gibi kişiler , ülkücüler vardı.
      ···
    2. 2.
      -1
      bak guzel kardesim anladım ki bos beles bi bozkurt deilsin . o yuzden bu söylediklerime kulak vericeğini, kufurler yağdirmayacağını dusunuyorum. bana gore deniz gezmis mahir cayan vb bi kisim kisi vatan dusmani ajanidir. ayni sekilde BENCE turkeste vatan haini bi ajandır. diyiceksin ki o turkcuydu vatan severdi nasil hainlikle sucladin ?. soyle guzel kardesim. cumhuriyetin ilk yillarinda komunisti de olsun milliyetciside olsun vatan perverdi. hatta milliyetciler sovyet yanlisi milliyetci vatanseverler ve liberal piyasaci vatan severler olarak 2 ye ayrilmisti sadece. yani komunisti bile bu ekonomik sistem tc ye iyidir diyerek komunizmi istiyordu. sonra ne mi oldu ? ilk basta komunistlr vatanseverlikten uzak gosterildi sonra mahir cayan vb gibi hainler sayesinde komunizm gibi bi ekonomik görüş oldu sana turkiye dusmanlari toplanma catisi. sonra vatansever komunistler de kimsesiz kalsin diye alparalan turkes gibi kisiler cıktı ve tum komunistleri hain ilan ettin. ozetle ne oldu kutuplasma oldu.en basitinden suan da chp nin çoğunluğu vatansever oldugu halde solculuk tan dolayi ve mhp vatansever oldugu halde sagciliktan dolayi bilesemiyor. yani vatanseverleri 2 fraksiyona bolduler malesef. peki sonucu ne oldu ? mhp akp nin yalayicisi oldu chp kurtculerin yalayicisi oldu.o yuzden turkiyeyi kutuplastiran kim varsa en âla haindir.bi insan komunisttte olsa dinsizde olsa her ne olursa olsun vatan sever ise beraber olmalıdır.
      ···
      1. 1.
        0
        (bkz: solcularda halktı)
        (bkz: sag ve solu çıkartan devletti)

        Bunları bende doğru buluyorum , zaten yukardada belirttim daha önceden yazmıştım. Sağ ve sol çatışmalarını hiçbir zaman doğru bulmayız.Çünkü buradan ezilen , huzuru bozulan hep halk oldu.iki tarafta aslında aynı şeyleri söylüyordu.

        Birisi 3+1 = 4 diyordu ,
        Diğeri 2+2 = 4 diyordu ,

        Gittikleri sonuç aynıydı fakat yolları farklıydı.iki tarafta milliyetçiydi , sol saga diyordu hayır ben milliyetçiyim , sağ sola diyordu hayır ben milliyetçiyim. Haluk Kırcı gibi o dönemden bugüne gelenlerin söylediklerine bakarsan hiçbiri o günlere dönmeyi istemiyor çünkü hepsi kandırıldık diyor.Çünkü devlet iki tarafıda kandırdı. Pişman değiller fakat böyle bir şey hiç yaşanmasaydı çok daha iyi olabilirdi. Belki sağ ve sol diye 2 kesim hiç ortaya çıkmasaydı Türkiye tarihine böyle kara lekeler bulaşmayacaktı.
        ···
      2. 2.
        0
        kendin kendi fikrini çurütmüs oldun. demekki ulku ocaklari da ulkeni yozlaştiran miktop yuvasiymis. solu sagi ocağı sendikayi gecelim. sagi solu ocagi bosver kardeşim bizim vatanimiz varken ocaklara gerek yok
        ···
      3. 3.
        0
        Kendi fikrimi mi çürütmüş oldum ? Ben hala ülkücüyüm , bundan dönmedim sadece böyle kötü şeylerin yaşanmaması ülkemiz için çok daha iyi olurdu dedim.Ki bunları o dönemlerde sağ-sol çatışmalarını en yoğun yaşayan kişiler bile söylemiştir .
        ···
      4. 4.
        0
        "ben ülkücüyüm" "ben komünistim" ben şucuyum demeye devam ettigimiz surece o kandirilip pisman olan vatan evlatlarindan tek farkımiz hala pisman olmamis olmamiz olur. nezamanki ben vatanseverim diyebilirsek çeşitli maskelere ihtiyac duymadan. iste ozaman bu kutuplaşma biter
        ···
      5. 5.
        0
        Bu kutuplaşmanın bitmesi maalesef çok zor , o yaşanılanları ne sağ ne de solcular unuttu.Bu kutuplaşma bitsin istiyoruz tabii ki de fakat şu saatten sonra bu çok zor , zaten sadece sağ ve sol değil , ülkede herşeyde bir kutuplaşma var.En basitinden daha bir kaç ay önce evetçi hayırcı çıkardılar.Bu seferde böyle kutuplaştırdılar insanları.
        ···
      6. 6.
        0
        bu kutuplasmayi madem durduramiyoruz. bari kutup olmayalim demeye çalıştım kardesim. onlar bem solcuyum dedi diye sen ben ulkucuyum demek zorunda deilsin.sen ;ben vatanseverim desen kafi. yoksa onlardan bi farkin olmaz. eyvallah bu seviyeli tarisma icin.
        ···
      7. 7.
        0
        Doğru diyorsun fakat böyle basit olmuyor böyle şeyler usta , hiç bir taraf önce susmak istemez çünkü kaybettiğini düşünür.Kim susarsa boyun eğmiş olur , maalesef böyle , çok büyük bir kutuplaşma yarattılar ülkede ve bu kolay kolay bitmez.ne demek istediğin zaman istediğin konuda konuşabiliriz severim tartışmayı , iyi geceler
        ···
      8. diğerleri 5
   tümünü göster