1. 1.
    +60 -20
    Polisin karşını geçip ona kitap okumak...

    Klagib siyasal bilimler felan okumuş kendini bi tak sanan kronik solcu eylemi. 340-350 puanlık bir bölümü okuyup kendilerini Karl Marx zannedenler, polislerin çoğu kpss den atanamayan tarih, coğrafya,edebiyat öğretmeni.
    istanbul universitesi tarih öğretmenliği okuyup polis olarak görev yapan adamlar tanıyorum. Yani kendinizi bi tak sanmayın o adamlar size ağzınızın payını verir vermesinede Türkiyede malesef insanlar kendi işlerini yapanıyor.

    Edit: Taş sopalarla birbirlerine girsinler demiyorum dıbına koyim. Burda yapılan eylemin amacı polisi cahil yerine koymak.
    Bana masal anlatmaya calışmayın kardeşim. Ben göreceğimi canlı olarak yerinde gördum. Size değil gördüğüme inanırım. Babamla inşaatta çalışırken ellerinde bira şişeleriyle dolaşan geziciler tarafından köpek yerine konulduk, korkutulduk kalabalık gezerek insanları sindirmeye çalıştılar. Yakıp yıktılar mesele bir park meselesi olmaktan çıktı polise ve dükkanlara bankamatiklere atılan kafam kadar kaldırım taşlarını gordum. Yollara saçılan çöpleri kokunden sökülmüş fidanları gördüm. Siz o masalları "yha selo başkhan bliyho yha... " diyenlere anlatın.
    ···
   tümünü göster