/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    +4 -2
    Birisi demiş tinertaşlılar köprüde ki fb bayrağını yaktı
    Tarih: 20 Mayıs 2016
    Beşiktaş şampiyon olunca köprüye asılan bayrak fenerbahçe taraftarları tarafından yakıldı. O zaman neden konuşmuyordunuz kodumun muallakleri? Kendiniz yapınca sorun yokta biz yapınca mı var?
    Alın bu da kaynak: http://www.haberturk.com/...-begibtas-bayragi-yakildi

    Ötekisi Beşiktaş'ın şampiyonluk kadrosu işte tam olarak bu deyip hakemlerden oluşmuş bir ilk 11 atmış ulan biz hakemlerle kazandıysak bu istatistikler ne? "beşiktaş, 2016-2017 sezonunda; ligin en çok puan toplayan (77), en çok gol atan (71), en iyi averaja sahip olan (41), en çok galip gelen (23), en az mağlubiyet alan (3), iç sahada namağlup şekilde en çok puanı toplayan (43), dış sahada en çok puanı toplayan (34), maç başına şut ortalaması en yüksek olan (13,0), maç başına kaleyi bulan şut sayısı en yüksek olan (6,1), topa sahip olma oranı en yüksek olan (61,2), maç başına hava topu kazanma oranı en yüksek olan (55,1) ve en çok korner kullanan (6,6) takımı oldu. bu şekilde bu şampiyonluğun ezici bir dominasyon olduğunu söylememiz gerekiyor. "

    Son olarak fenerlilerin bize tinerci demesinde ki mantığı çözebilmiş değilim kendi tribün liderleri kokainden ölüyor gelip bize tinerci minerci diyolar :D

    ŞAMPiYON BEŞiKTAŞ

    ···
   tümünü göster