/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +16 -74
    filistin icin sokaga cikan turkler de araplar icin cikmiyor zaten, islam davasi icin cikiyor.
    ···
    1. 1.
      +3
      Ne alaka onlar neden cikmiyor islam için biz onlar için ciktik onlarda ciksin huur cocuklari yardim etmeyi birak düşmanlar picler
      ···
      1. 1.
        +1
        ya simdi ben ateistim ama filistin olayinin islami tayfa icin nasil bir travma oldugunu biliyorsundur. senin bahsettigin yerlerde turklere yapilan zulumler o anlamda ayni paydada bulusmuyor demek istedim.
        ···
    2. 2.
      -2
      Filistinliler olunce islam elden gitmiyor
      ···
      1. 1.
        +2
        gibime gitsin yarragima gitmesin amk ergeni. bineyim deveye annenle collere duseyim filistine gideyim anani arafat tepesinde gibeyim. benimle bidaha muhattap olma lan.
        ···
    3. 3.
      -1
      Davanızı gibeyim
      ···
      1. 1.
        0
        senin de sevdigin kizi anani bacini deveye atip kutsal topraklara varana kadar her bedevi cadirinda durup bi posta olmak sartiyla ve finali arafat tepesinin kutsal topraklarinda kaydiricisiz arkadan olmak sartiyla gibeyim.
        ···
    4. 4.
      0
      gibeyim islam davani
      ···
      1. 1.
        0
        senin de sevdigin kizi anani bacini alip umreye gotureyim orada rixos otelinin kral dairesinde sampanya icerek gibeyim. e tabi sampanya pahali orada, otel parasini odeyemedigim icin onlari bir de otelin sahiplerine gibtireyim. sonra sirf deneme amacli alayim onlari, bakayim develer gibecek mi diye tek tek develere gibtireyim. colun kizgin kumunu onlarin amina doldurup azcik su dokup kalibini cikartayim.
        ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster